Foxberry Inn

29 Bradford Street, Provincetown, Massachusetts 02657, USA, USA

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

Sats Foxberry kro

Det er kun 500 fod fra en af ​​de smukkeste strande i verden.

Hotelbeskrivelse

Foxberry Inn, et fantastisk homo-ejet hotel beliggende tæt på stranden i Provincetown. Det er et smukt indrettet bed & breakfast beliggende i Provincetowns eftertragtede West-end, kun 500 fod fra nogle af de smukkeste strande i verden.

Med udsigt over de maleriske klitter ved Cape Cod National Seashore og nem adgang til alle de vidunderlige restauranter, sjove shows, gode shoppingmuligheder og spændende natteliv, som du finder langs Provincetowns Commercial Street.

Alle værelser har udendørs siddepladser på verandaen, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, mens du ser de fantastiske solnedgange over strandens klitter og nipper til en forfriskende drink fra det brede udvalg, der tilbydes i din minibar på værelset. Hver morgen vil du vågne op til en frisk hjemmelavet morgenmad. Om eftermiddagen vil du se frem til at nyde de hjemmelavede lækkerier, de bager hver dag.

Gratis læskedrikke, iskaffe, WiFi, parkering, strandstole og parasoller sikrer, at du ikke behøver at bekymre dig om noget under dit ophold. Teamet hjælper gerne med eventuelle anbefalinger til middagsreservationer og er stolte af kvaliteten af ​​deres service, hotellets renlighed og deres forpligtelse til at sikre, at din tid i Provincetown er afslappende og behagelig.

Tjenester og faciliteter

klimaanlæg

Morgenmad inkluderet

Gratis Wi-Fi

Rygning forbudt

parkering

Privat badeværelse

Solterrasse

Tjek priser og book direkte

Vælg dine værelser kl Foxberry kro

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Ændre datoer

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.