AxelBeach Miami

4-Stjernehotel i 1500 Collins Ave, Miami, USA

Hvorfor Travel Gay elsker dette hotel?

Sats AxelBeach Miami
Miamis andet homohotel.

Hotelbeskrivelse

Axel Hotels er en hotelkæde med fokus på LGBTIQ+ samfundet. Men først og fremmest har de skabt et frit og tolerant samfund, hvor mangfoldighed og respekt værdsættes, og alle er lige velkomne uden at det går ud over deres kønsidentitet og udtryk. 

En fusion af modernitet og art deco ved havet, AxelBeach Miami ligger på 1500 Collins Avenue med 15th Street, en blok væk fra stranden, i hjertet af South Beach i Miamis Art Deco-distrikt. Beliggende i et livligt område med masser af fritidsaktiviteter for rejsende, er AxelBeach Miami det ideelle hotel til en ferie på Floridas hippeste kyst. Få mest muligt ud af dens brede strande og endeløse solskinsdage, samt slap af, shoppe og nyd den bedste musik i Miamis mest kendte natklubber og barer.

AxelBeach Miami har 160 værelser, der bevarer art deco-designet og forfører dig med deres SoBe (South Beach) personlighed. Med et art deco-interiør, der stadig bevarer sin oprindelige bohemeånd fra 40'erne, er AxelBeach Miami et eksklusivt paradis, hvis faciliteter - såsom poolen, Sky Bar med udsigt over Washington Avenue med et farveskiftende dansegulv, Spa & Gym, restaurant og Lobby Bar - vil sikre, at du nyder den autentiske Axel-oplevelse i Miami Beach.

Derudover har du på AxelBeach Miami til din rådighed parkeringsservice og stranden på 15th Street.

 

Tjenester og faciliteter

Casanova Kit by Axel faciliteter (biologisk nedbrydelig)

Kaffe & te faciliteter

Hårtørrer

lobby bar

minibar

Pool & jacuzzi

Restaurant

Room Service

sikker

Sky bar

Vælg dine værelser kl AxelBeach Miami

Værelser og gæster
1 Rum 2 Voksne
Dette hotel er fuldt booket til disse datoer. Skift venligst dine datoer for at tjekke ledighed eller søg efter et alternativt hotel i Miami
M
Manuel De la Mora

18 Aug 2023

Fantastisk...

Eduardo, bedste skrivebord ist, Madrid føler sig meget velkommen, værelse og faciliteter er fantastiske, værd at bo og vende tilbage snart!!!

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.