Gay Sauna & Cruise Club Guide

Udforsk de bedste homoseksuelle saunaer og krydstogtbarer. Eksklusive anmeldelser, faciliteter, kort, åbningstider, temaer, billeder og mere.

Europas gay krydstogtklub og gay sauna scene – ofte stillede spørgsmål

Besøger du en homoseksuel sauna eller krydstogtklub for første gang? Her er hvad du har brug for at vide.

Hvad er en gay cruise club?

Homoseksuelle krydstogtklubber er for det meste private, medlemmer er kun voksne sexklubber. I mange lande er disse klubber licenseret af lokale myndigheder. Vi har også inkluderet nogle mere traditionelle homoseksuelle barer, der har omfattende krydstogtområder (såsom et mørkt rum eller labyrint), men som ikke kræver medlemskab.

Hvad er de bedste homoseksuelle saunaer i Europa?

Vi har ret god oplevelse af dette! Så vi skrev en helt separat artikel om det. Læs mere: De bedste homoseksuelle saunaer i Europa.

Hvordan bliver du medlem?

De fleste klubber tilbyder medlemskab på døren. Du skal bruge et officielt foto-ID, der viser din alder. Der er et strengt alderskrav, normalt mindst 18 eller 21 år. I Italien skal du købe et ANDDOS-kort. Kortet findes på de fleste krydstogtklubber og saunaer; og når den først er opnået, kan den bruges over hele landet.

Hvad er temaaftener?

Temaaften imødekommer dem, der nyder en bestemt fetish og normalt har en strengt håndhævet påklædningskode. Du kan blive nægtet adgang, hvis du ikke har det passende tøj til aftenen (f.eks. Læder, jeans, hærudstyr, støvler osv.). Tjek klubbens hjemmeside for detaljer om temaet. På nøgne nætter forventes det, at du fjerner alt dit tøj, men ikke dine sko.

Kan jeg skifte til mit tøj ved ankomsten?

De fleste klubber tilbyder en frakkecheck og leverer en taske, hvor du placerer tøj, der ikke er en del af dit outfit. Du modtager et nummereret token eller armbånd. Du opkræver drikkevarer til dit nummer og betaler, når du forlader.

Bliver jeg afvist?

Så længe du klæder dig passende, byder cruise klubber alle velkommen uanset alder, race eller kropstype. Der er bemærkelsesværdige undtagelser, såsom laboratorium i Berlin, der har uforklarlige dørpolitikker, der ser nogle indrømmet og andre afvist uden nogen åbenbar grund. Vær opmærksom på, at nogle klubber ikke indrømmer kunder, der bærer stærkt ildelugtende parfume eller aftershave.

Hvilke faciliteter finder jeg i en krydstogtklub?

Kvaliteten af ​​krydstogtklubber varierer meget. De fleste har bar, mørkt rum, labyrint, slynger, bure og arbejder hårdt på at holde legeområderne og toiletterne rene - andre har det ikke. Større klubber kan have et dansegulv og DJ'er. Krydstogtsklubber har normalt ikke private hytter, så du skal være ganske fordomsfri. De fleste krydstogtklubber leverer gratis kondomer og smøremiddel. Det er en god ide at tage et lille håndklæde.

Hvad er en gay sauna?

Næsten alle homoseksuelle saunaer i Europa er licenserede sundhedsklubber. Medlemskabskrav varierer meget. I Storbritannien er det f.eks. Normalt ikke nødvendigt med medlemskab, men du kan blive bedt om et gyldigt foto-id, der viser din alder.

Hvad sker der ved ankomsten?

Ved ankomsten får du et skabsnummer. Adgangsgebyret til saunaen inkluderer normalt skabsudlejning af dit tøj og et håndklæde (til at bære). Du skal muligvis medbringe din egen lås til skabet. Skabstyveri er et udbredt problem, så lad værdigenstande være hjemme eller på dit hotel. Hvis du ikke har lyst til at gå rundt med bare fødder, er det en god ide at medbringe dine flip-flops. Læs mere: Gay Sauna Etikette - vores indvendige guide til, hvad der foregår i en gay-sauna.

Hvilke faciliteter tilbyder en gay sauna?

En bøsse-sauna (eller badehus) har normalt en tør sauna, dampbad, jacuzzi, brusere og opholdsstue. Nogle har også en swimmingpool, café, bar og / eller et fitnesscenter. De fleste homoseksuelle saunaer har et mørkt rum og private hytter. Du kan blive opkrævet et ekstra gebyr for at leje en privat hytte. Gratis kondomer og smøremiddel leveres på de fleste spillesteder, men ikke alle - så bedst forberedt. Massageservices er mindre almindelige i Europa end i Asien.

Skabstyveri

Skabstyveri er et udbredt problem i hele Europa i saunaer og fitnesscentre - homoseksuelle eller lige. Hvis du bliver offer for denne forbrydelse, vil styring tilbyde et sympatisk øre, men ikke mere. Virkeligheden er, at hvis du efterlader din mobil eller tegnebog i et skab, gør du det på egen risiko.

Spil sikkert

Tag ikke risici med hiv eller andre seksuelt overførte sygdomme. · Brug altid kondom · Sørg for, at kondomet passer korrekt. · Brug en vand- eller silikone-baseret glidecreme, aldrig en oliebaseret glidecreme. · Sig nej, hvis nogen beder dig om at gøre noget, du ikke vil gøre.