Gay Seoul · Mellemklasse + budgethoteller

Gay Seoul · Mellemklasse + budgethoteller

Seoul har et stort udvalg af hoteller med noget der passer til alle budgetter. Vores anbefalinger er godt placeret til homoseksuelle, sightseeing og butikker.

Vores top Seoul -hoteller i 2022 til homoseksuelle rejsende er opdelt efter område:

Hoteller efter område


For flere hotelvalg, Klik her for at søge i alle Seoul hoteller.

Itaewon / homoseksuel scene

Seouls største homoseksuelle natteliv og underholdningsdistrikt. Itaewon er hjemsted for homoseksuelle barer på "Homo Hill", populære danseklubber og restauranter. Hoteller i dette område tilbyder en god base for homoseksuelle fest- og klubscener.

Hvorfor dette hotel ?: Ved siden af ​​homoseksuelle natteliv. Moderne værelser. Populært valg.

Det mest populære hotel i Seoul den Travel Gay Asien. Det moderne Imperial Palace (IP) Boutique er let gåafstand til Altid Homme homoseksuel bar, Club HIM af PulseEquus krydstogtklub og andre bøssesteder.

Dette prisvenlige hotel har lyse, komfortable værelser med fladskærms-tv, iPod-dockingstation, gratis WiFi og fuldt spejlet badeværelse. Café Amiga serverer buffet hele dagen, der inkluderer vin om aftenen.

IP har sit eget motionscenter, hvis du er klar til lidt motion. Mange restauranter og caféer i området.

Funktionalitet

bar, cafe, restaurant, massage, fitnesscenter, gratis wi-fi

737-32 Hannam, Yongsan, Seoul


8.1
Fantastike

Baseret på 3394 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Tæt på bøsseklubber. Fremragende værdi. Nyt hotel.

Det moderne ITW-hotel med fremragende værdi ligger kun få minutters gang fra homoseksuelle barer på Homo Hill, populært homoseksuel klub HIM af Pulse, HOMPA og Itaewon metrostation.

Alle 70 værelser på Hotel ITW har gratis WiFi, aircondition, tv, køleskab, elkedel og pengeskab. Der er døgnåben reception og tøjvask.

Turistattraktioner som Nam Mountain og Han-floden ligger ca. 1 km derfra. Det berømte shoppingområde Myeongdong ligger kun cirka 4 km fra hotellet.

Funktionalitet

gratis wi-fi

126-7 Itaewon, Yongsan, Seoul


7.6
meget god

Baseret på 240 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gå til homoseksuelle barer. Ved siden af ​​Itaewon Station. Stor pool & fitnesscenter.

Den nyopgraderede Hamilton er perfekt til Itaewon homoseksuelle natteliv lige ved siden af ​​Itaewon metrostation og kun få minutters gang fra HOMPA af Le QueenClub HIM af Pulse og homoseksuelle barer på 'Homo Hill'.

Værelserne er blevet renoveret med moderne møbler, fladskærms-tv, gratis WiFi, minikøleskabe og eget badeværelse med højteknologiske Daelim-elektroniske toiletter.

Hotellet har et stort motionscenter og en dejlig pool på taget med liggestole, der er meget populære om sommeren med den muskuløse homoseksuelle. Et uendeligt udvalg af restauranter, caféer og butikker er i nærheden.

Funktionalitet

cafe, restaurant, butik, swimmingpool, massage, fitnesscenter, gratis wi-fi

179 Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul


8.4
Fantastike

Baseret på 2842 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Nyt budgetvalg. Fantastisk beliggenhed. I nærheden af ​​homoseksuelle barer og klubber.

Fremragende budget hotel i Itaewon. G Guesthouse ligger 1 minuts gang fra Itaewon Station (linje 6) og inden for gåafstand til homoseksuelle barer på Homo Hill, Hyundae Sauna og andre homoseksuelle klubber.

Værelser og sovesale med fælles / fælles faciliteter er tilgængelige. Funktionerne inkluderer aircondition, opholdsområde, skab og skrivebord. Der er gratis WiFi på fællesområderne og en tagterrasse med solterrasse.

Gæsterne har adgang til et fælles køkken og spiseplads, hvor der serveres gratis morgenmad. G Guesthouse tilbyder bagageopbevaring og udlejning af mobiltelefoner.

Funktionalitet

solterrasse, gratis wi-fi

131-11 Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul


8.8
Fantastike

Baseret på 1204 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gå til homoseksuelle barer. Venlig service. Budgetvalg.

Kvalitet budget-niveau hostel beliggende lige ved siden af homoseksuelle natteliv i Itaewon (et par minutters gang) og 5 minutters gang fra Itaewon Station.

SP Guesthouse tilbyder 3 store badeværelser (til deling), et fuldt udstyret køkken, vaskeri og et stort fællesareal.

Soveværelserne og sovesalene er rene og har aircondition. Der er gratis WiFi på fællesområderne. Personalet er imødekommende og venlige.

Funktionalitet

gratis wi-fi

112-11 Itaewon-dong, Yongsan-gu, Seoul


7.8
meget god

Baseret på 256 stemmer

Jongno / Insadong

Seouls centrale distrikt. Jongno har et fremragende udvalg af restauranter, shoppingområder, berømte markeder osv. Området er hjemsted for den lokale gaybarscene. Disse hoteller har vist sig at være populære blandt homoseksuelle besøgende.

Hvorfor dette hotel ?: I nærheden af ​​homoscenen. Moderne værelser. Fremragende værdi.

Godt placeret til homoseksuelle barer på Nakwon-dong i Jongno, et par minutters gang fra homoseksuel sauna Mun Hwa og Jongno 3-ga Station, Amare tilbyder store værelser med fladskærms-kabel-tv, aircondition, minibar, gratis WiFi og personlig computer.

Insadong og Geyongbokgung Palace ligger i gåafstand fra hotellet. Et af de mest populære hoteller i Jongno i Travel Gay.

Funktionalitet

gratis wi-fi

165 Nakwon-dong, Jongno-gu, Seoul


8
Fantastike

Baseret på 1031 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gå til homoseksuelle barer. Central placering. Værdi for pengene.

Centermark ligger i hjertet af Seoul, kun 10 minutters gang til Insadong, Myeongdong og homoseksuel bar scene i Jongno. Personalet er hjælpsomme og venlige.

Værelserne har gratis WiFi, fladskærms-tv, køleskab, personlig værdiboks osv. Faciliteter på stedet inkluderer et fitnesscenter, business-center med computerstationer og et par restauranter.

Hotellets centrale placering gør det let at udforske Seoul. Det smukke Changdeok-palads og Gyeongbok-paladset er mindre end 10 minutters gang væk, ligesom den nærmeste metro er.

Funktionalitet

cafe, restaurant, fitnesscenter, gratis wi-fi

38 Insadong 5-gil, Jongno-gu, Seoul


8.3
Fantastike

Baseret på 804 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Tæt på bøssebaren. Fremragende værdi for pengene.

Moderne hotel med en bekvem beliggenhed, meget tæt på Jongno homoseksuelle barer, 5 minutters gang fra Insadong kulturelle gade og 10 minutter fra Jongno 3-ga metrostation.

Værelserne har gratis WiFi. Hotellet har sit eget fitnesscenter, og hotellets Avenue 65th restaurant serverer daglig morgenbuffet, frokost og middag.

Populær homoseksuelle bar venner og mange flere homoseksuelle barer i Jongno ligger alle inden for 10 minutters gang fra Aventree. Masser af lokale spisemuligheder i nærheden også.

Funktionalitet

bar, cafe, restaurant, butik, gratis wi-fi

65-1 Gyeonji-dong, Jongno, Seoul


8.1
Fantastike

Baseret på 2025 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Populært blandt homoseksuelle gæster. Fantastisk til shopping. Fremragende værdi.

Det perfekte budgethotel i det centrale Seoul og et populært valg Travel Gay Asien. Ibis ligger i hjertet af det kulturrige Insadong-område, 4 minutters gang fra Jongno 3-ga Station,

Der er et stort udvalg af butikker, markeder og spisemuligheder i nærheden og homoseksuelle barer i Jongno er inden for gåafstand fra hotellet.

Samtlige lyse, moderne værelser har fladskærms-LCD-tv, pengeskab, skrivebord, gratis WiFi. Faciliteterne på stedet inkluderer et fitnesscenter, en café, bar og restaurant.

Funktionalitet

bar, cafe, restaurant, fitnesscenter, gratis wi-fi

31 Samil-daero 30-gil, Jongno-gu, Seoul


8.2
Fantastike

Baseret på 1628 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gay-populært hotel. Store motionscenter & pool. I nærheden af ​​lokale homoseksuelle barer.

Orakai Insadong er bekvemt placeret på Nakwon-dong Street, tæt på homoseksuelle barer i JongnoGM saunaog gåafstand til den berømte Insadong-gade med dens brede vifte af restauranter, butikker og underholdningssteder.

Disse rummelige lejligheder med egen forplejning har fuldt udstyret tekøkken + vaskemaskiner, satellit-tv og dvd-afspillere. Gode ​​faciliteter inkluderer en indendørs pool og et veludstyret fitnesscenter.

Stor værdi for pengene og perfekt til sightseeing, shopping og homoseksuelle natteliv.

Funktionalitet

bar, cafe, restaurant, swimmingpool, dampbad, sauna, fitnesscenter

18, Insadong 4-gil, Jongno-gu, Seoul


8.6
Fantastike

Baseret på 3958 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gå til homoseksuelle barer. Fremragende værdi for pengene.

Et populært budgethotel med homoseksuelle besøgende. Det 3-stjernede Hotel Pop har en fantastisk beliggenhed tæt på alle homoseksuelle barer i Jongno-området og kun 5 minutters gang fra metrostationen Jongno 3-ga.

Værelserne har funky design med unikke vægmalerier. Hvert værelse har to computere med hurtig WiFi-forbindelse, fladskærms-tv, eget badeværelse, minibar med gratis sodavand og juice. Gratis popcorn og energidrikke leveres i lobbyen.

Hotel Pop ligger 10 minutters gang fra traditionelle koreanske restauranter og butikker på Insadong og 5 minutters kørsel fra UNESCOs verdensarvsliste Changdeokgung.

Funktionalitet

gratis wi-fi

186 Nakwon-dong, Jongno-gu, Seoul


7.2
meget god

Baseret på 631 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: I det homoseksuelle distrikt. Studio-værelser. Stor værdi.

Fremragende budget hotel i hjertet af Jongno homoseksuelle natteliv. TOP Hotel Insadong ligger en kort gåtur fra metrostationen (afkørsel 5) og lokale homoseksuelle barer og restauranter.

Hotellet tilbyder grundlæggende studios, komplet med tekøkken (komfur, køleskab, vaskemaskine), fladskærms-kabel-tv, gratis WiFi. Der er en fælles opholdsstue og en døgnåben reception. Personalet er venligt og taler engelsk.

Det berømte Insadong-område ligger få minutters gang fra hotellet, ligesom den homoseksuelle kaffebønne-café på Fraser Suites Insadong hotel. Stor værdi for pengene.

Funktionalitet

gratis wi-fi

14 Samil-daero 28-gil, Jongno-gu, Seoul


8.5
Fantastike

Baseret på 45 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Populært valg. Stor værdi. I nærheden af ​​det homoseksuelle natteliv.

Doulos Hotels værdi for pengene og fremragende beliggenhed gør det til et populært valg blandt homoseksuelle gæster. Det er kun få minutters gang fra Jongno 3-ga station (linje 1) og Jongno homoseksuelle barer og natteliv.

Alle moderne, smarte værelser har fladskærms-tv, minibar, luftrenser og gratis WiFi. Udlejning af bærbare computere og selvbetjeningsvaskeri er tilgængelige.

I nærheden er der mange lokale spisemuligheder, og endnu flere restauranter og håndværksbutikker i Insadong er kun omkring 10 minutter væk. Personalet er venligt og engelsktalende.

Funktionalitet

cafe, restaurant, gratis wi-fi

112 Gwansu-dong, Jongno, Seoul


8.2
Fantastike

Baseret på 2345 stemmer

Myeongdong / Seoul Central

Det historiske centrum af Seoul og hjemsted for berømte vartegn, Seoul Tower og Myeongdong-markedet. Området ligger på nordsiden af ​​Han-floden og er fantastisk til sightseeing, shopping og transportforbindelser.

Hvorfor dette hotel ?: Lejlighedsstil. Store veludstyrede værelser. Fantastisk beliggenhed.

Centrale lejligheder med flot udsigt over byen nær de bedste shoppingområder. Fraser Place tilbyder gratis pendulkørsel til to metrostationer, selvom begge kun er 10 minutters gang derfra. T.

De store, veludstyrede lejligheder har fuldt udstyret køkken med vaskemaskine, spiseplads, gratis WiFi. Der er et motionscenter, indendørs pool, sauna og dampbad. Restauranten serverer både asiatisk og vestlig mad.

Fraser ligger i gåafstand fra Namdaemun Market og Deoksu Palace, gay dance club HOMPA af Le QueenHIM af Pulse, og det homoseksuelle natteliv i Itaewon kan nås med taxa på 15 minutter.

Funktionalitet

cafe, restaurant, butik, swimmingpool, sauna, fitnesscenter, gratis wi-fi

78, Tongil ro, Jung-gu, Seoul


8.4
Fantastike

Baseret på 2507 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Fantastisk til shopping. Fremragende værdi. Bedst sælgende.

Et af de mest populære hoteller i det centrale Seoul. Hotel PJ med fremragende værdi for pengene tilbyder gratis pendulkørsel til Dongdaemun Market og Lotte stormagasin i Myeongdong.

Samtlige komfortable, moderne værelser har gratis trådløs internetadgang, fladskærms-tv, te- og kaffemaskine og egen balkon.

Udflugtsskranken på stedet kan hjælpe med at arrangere dagsture og overførsler. PC-stationer er tilgængelige. Fra den nærliggende metrostation Chungmuro ​​tager det mindre end 30 minutter at komme til Itaewon homoseksuelle.

Funktionalitet

shop, gratis wi-fi

73-1 Inhyeon-dong 2-ga, Jongno, Seoul


8.4
Fantastike

Baseret på 14054 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Gå til Myeongdong. Moderne værelser. Fremragende værdi.

Perfekt til homoseksuelle shopaholics. Dette prisvenlige, nye Golden Tulip-hotel ligger ved siden af ​​Namdaemun-markedet og kun 5 minutters gang til Myeongdong med dets enorme udvalg af restauranter og butikker.

Samtlige ikkeryger-værelser i moderne stil har gratis WiFi, aircondition, fladskærms-tv med satellitkanaler, kaffe- og tefaciliteter og eget badeværelse med elektronisk toilet!

Gæsterne kan nyde hotellets fitnesscenter, kaffebar og dagligvarebutik. Andre faciliteter inkluderer en døgnåben reception, en koreansk restaurant og en stilfuld tagbar.

Funktionalitet

cafe, restaurant, gratis wi-fi

93-52 Bukchang-dong, Jung-gu, Seoul


8.3
Fantastike

Baseret på 2888 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Lejlighedsstil. Praktisk beliggenhed. Værdi for pengene.

Det prisvenlige Fraser Place ligger ved siden af ​​Namdaemun Square, 3 minutters gang fra City Hall Station og Hoehyeon Station med nem forbindelse til andre dele af Seoul.

De moderne værelser er smagfuldt indrettede med gratis WiFi, iPod-dockingstation, fladskærms-tv, køleskab og skrivebord. Lejlighederne har et lille køkken og opholdsstue med sofa.

Hotellet har et veludstyret fitnesscenter, sauna, bar og restaurant, hvor der serveres kontinental morgenmad hver dag. Fraser's placering er fantastisk til shopping i Myeongdong. Mange restauranter i nærheden.

Funktionalitet

restaurant, fitnesscenter, gratis wi-fi

58 Sejong-daero, Jung-gu, Seoul


8.4
Fantastike

Baseret på 2283 stemmer

Hvorfor dette hotel ?: Ved siden af ​​Myeongdong station. Fantastisk til shopping. Nyt hotel.

Det moderne Loisir Hotel Seoul har en meget bekvem beliggenhed lige ved siden af ​​Myeongdong metrostation (linje 4) og nogle af de bedste indkøbscentre i Seoul.

Samtlige moderne værelser har fladskærms-tv, minibar, skrivebord, eget badeværelse og gratis WiFi. Sammenhængende værelser er tilgængelige.

Loisir har en døgnåben reception og en restaurant, selvom der er masser af lokale muligheder inden for gåafstand. Jongno homoseksuelle bar scene kan nås inden for 24 minutter.

Funktionalitet

cafe, internetadgang, gratis wi-fi

115 Toegye-ro, Jung-gu, Seoul


8
Fantastike

Baseret på 7453 stemmer

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.