Gay Boracay · Barer og klubber

Gay Boracay · Barer og klubber

Boracay har en livlig nattelivsscene, hvor de fleste barer tiltrækker meget blandede, forskelligartede skarer. Nogle af de mest homoseksuelle spillesteder er placeret omkring D'Mall ved Station 2.

Populær natklub, restaurant, bar og festlokale. Kørt af det samme hold bag Manilas hotteste superklubber (Encore, Manor og Republiq), er EPIC stedet at se og blive set i Boracay!

EPICs beliggenhed ved stranden tilbyder en afslappet atmosfære og en fantastisk udsigt over White Beach. Restauranten serverer en omfattende menu med asiatiske og vestlige retter. Om natten bliver mødestedet til en klub med udendørs dansegulv og har nogle af de bedste lokale og internationale DJ'er.

EPIC er vært for de største sommerfester på øen. Publikum er blandet med nogle homoseksuelle fyre. Omkostningen inkluderer to drinks. Station 2 ligger ved stranden i D'Mall.

Funktionalitet

bar, musik, dans, restaurant

Opdateret: 10-juni-2021

D’Mall beachfront, Station 2, Boracay

Ugedag: 11:00 - 03:00
Weekend: 11 - 00

3.1
Publikums vurdering

Fra 14 stemmer Stem

Permanent LUKKET.

Den eneste homoseksuelle klub på Boracay-øen (åbnet i september 2017). Club GOLD har fantastiske drag-shows hver aften 10, 12, 2.

Beliggende i D'mall i Station 2 foran Feliz Hotel (ved siden af ​​Boracay Bamboo Shades og Eastwest Bank ATM).

Opdateret: 10-juni-2021

D'Mall, Station 2, Boracay


5.0
Publikums vurdering

Fra 4 stemmer Stem

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.