Gay Bali · Tjenester

Gay Bali · Tjenester

Vores opsamling af andre bøsseejede virksomheder, tjenesteudbydere og LGBT-organisationer på Bali.

Der gøres alt for at sikre, at de oplysninger, der offentliggøres på dette websted, er nøjagtige og informative. Dette websted er kun til information. Det er ikke beregnet til at erstatte en konsultation med en behørigt kvalificeret læge. TravelGay.com er ikke ansvarlig for information, der gives personligt på ethvert sted, der findes på hjemmesiden, og rådgivning udføres efter brugerens skøn.

Den første af sin art i Indonesien. Bali Medika er en moderne klinik med omsorgsfuldt personale, der tilbyder konsultationer i almen praksis, medicinske tjenester, reproduktive sundhedsydelser og seksuel sundhedspleje til LGBT-samfundet.

Klinikken er beliggende i det centrale Kuta-område.

Opdateret: 07. marts 2022

Jalan Kalianget 3,Kuta, Bali

Ugedag: 09:00 - 14:00; 17:00 - 21:00
Weekend: Lør 10:00 - 14:00

3.4
Publikums vurdering

Fra 5 stemmer Stem

Lokal nonprofit homoseksuel organisation, der øger bevidstheden og finansieringen af ​​hiv / aids på Bali.

Bali Rainbow Community anerkender vigtigheden af ​​deres LGBT-samfund, deres behov for forbedret uddannelse om hiv / aids, opsøgende støtte samt hjælp til inficerede patienter.

De arbejder tæt sammen med Gayadewata, Bali Medika (gratis anonym testning) og Bali Peduli for at uddanne folk om hiv.

Opdateret: 07. marts 2022

Seminyak, Bali


4.0
Publikums vurdering

Fra 2 stemmer Stem

Gay bar crawl service i Seminyak-området. En lokal guide vil introducere dig og andre ligesindede fyre til det bedste homoseksuelle natteliv, Bali har at tilbyde.

Turen starter ved en strandbar, hvor der serveres et par gratis drinks. Når du er blevet bekendt med de andre gæster, er det tid til at ramme klubberne, der har go-go-dansere og drag queen-shows.

Pubcrawl starter kl. 9 og varer i ca. 6 timer. Velkomstdrink og engelsktalende balinesisk guide leveres. Reservationer kan foretages online.

Funktionalitet

bar, musik, dans

Opdateret: 07. marts 2022

Jl. Dhyana Pura No.99, Seminyak, Bali

Ugedag: onsdag, fredag ​​fra 21:00
Weekend: Lør fra 21:00

4.8
Publikums vurdering

Fra 9 stemmer Stem

Bali har interessante og smukke dykkersteder, der inkluderer vraget fra et amerikansk 'Liberty' skib, kløfterne Gili Tepekong og den nærliggende ø Nusa Penida, hvor det er muligt at fange et foto af den berømte Mola Mola solfisk.

Homoseksuelle dykkere (og dem, der ønsker at lære at dykke) kan opleve disse bemærkelsesværdige steder i selskab med Dive The Rainbow - Balis homoseksuelle dykkespecialist.

Dive The Rainbow tilbyder en række kurser, der inkluderer en 3- eller 4-dages PADI Open Water Diver, et Advanced Open Water-kursus til et 3-ugers Dive Master-kursus.

Opdateret: 07. marts 2022

Jalan Dayung 25,SemawangSanur, Denpasar, Bali


4.0
Publikums vurdering

Fra 8 stemmer Stem

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.