Gay Palawan · Ø -guide

Gay Palawan · Ø -guide

Planlægger du en tur til Palawan-øerne? Så er vores homoseksuelle Palawan guide noget for dig.

Palawan

Provinsen Palawan på Filippinerne består af 1,780 øer med over 2,000 km kystlinje, mange smukke hvide sandstrande og UNESCOs verdensarvssted - Tubbataha Reefs National Marine Park.

Hovedøen er 425 km lang og 40 km på sit bredeste punkt. Det er hjemsted for provinsens hovedstad Puerto Princesa, bredt anerkendt som Filippinernes reneste by.

I den nordlige ende af Palawan-provinsen ligger Calamianes-øerne, der tilbyder en overflod af eventyrferieaktiviteter både på land, over og under havet.

 

Homoseksuel scene

Selvom Palawan ikke har en bestemt homoseksuel scene, tiltrækker dens smukke natur og strande mange homoseksuelle rejsende hvert år. Der er flere gay-ejede barer, restauranter og LGBT-ejede virksomheder på øen, især i Puerto Princesa and El Nido.

Få mere at vide om Palawan ved at se denne fremragende video af Chris Geary og hans partner, Erick De Chavez.

At komme til Palawan

Der er 5 store lufthavne i Palawan ved Peurto Princesa, El Nido, Sandoval, Busuanga og Cuyo. Disse lufthavne betjenes af regelmæssige tilslutningsflyvninger fra Manila.

 

Hvor skal man bo?

For vores liste over anbefalede hoteller i Palawan og nærliggende øer, gå til Palawan Hoteller-side.

 

Hvornår skal Besøg

Det bedste tidspunkt at besøge Palawan er fra oktober til maj, når gennemsnitstemperaturerne er omkring 30 ° C og lidt nedbør.

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.