Milwaukee homoseksuelle barer, klubber og hoteller

Milwaukee homoseksuelle barer, klubber og hoteller

Milwaukee er den største by i staten Wisconsin. Det har en god homoseksuel scene med flere homoseksuelle barer og klubber.

Lake Michigan flyder gennem Milwaukee. Byen er berømt for sine bryggerier, og den hyldes som en "ægte amerikansk by." Det er bestemt et besøg værd.

Hotel i Milwaukee

Milwaukee

Milwaukee har nogle af de bedste homoseksuelle barer i Midtvesten uden for Chicago. Når du har udforsket byen, har du masser af steder at vælge imellem på din homoseksuelle aften i Milwaukee.

 

Tjek priser og book nu

Homoseksuelle venlige Milwaukee ture og oplevelser

Gennemse vores håndplukkede udvalg af homoseksuelle venlige ture og oplevelser i Milwaukee fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

Homoseksuelle barer i Milwaukee

Milwaukee har en af ​​de bedste homoseksuelle scener i Midtvesten. Her er vores guide til de bedste homoseksuelle barer i Milwaukee, Wisconsin.

Dette er det! er den længst kørende homoseksuelle bar i Milwaukee. Det er ofte blevet stemt som den bedste homoseksuelle bar i byen. Dette er det! er åben syv dage om ugen.

Funktionalitet

Bar

418 E Wells St, Milwaukee

hverdag: Mandag-torsdag: kl
weekend: fre: p-lør: kl.3-2 søn: kl.30-1

DIX er stedet at gå, hvis du gerne vil opdage trækscenen i Milwaukee. Efter dragshows kan du danse natten væk. Der er en lille gårdhave udenfor. Det kan få travlt om aftenen i weekenden.

Funktionalitet

bar, træk

739 S 1st St, Milwaukee

hverdag: Mandag-torsdag: kl
weekend: fre-lør: kl. 4-2. søn: kl. 30-11

Neighborhood gay bar i Milwaukee. Dette er en venlig bar med en Cheers-stemning. Der er en opvarmet gårdhave til rygere. Et godt sted at møde nogle lokale i Milwaukee.

Funktionalitet

Bar

819 S 2nd St, Milwaukee

hverdag: Tirsdag-torsdag: 4-12 Fredag: 4-1
weekend: Lør: 2-1 Sol: 2-12

Woody's er en homoseksuel sportsbar i Milwaukee. Der er et spillelokale, og du kan se sport på tv'et. Alt i alt kan en meget mask for mask aften have alle.

Funktionalitet

Bar

1579 S 2nd St, Milwaukee

hverdag: Mandag-onsdag: 3-10 torsdag: 3-2 Fredag: 3-2
weekend: fre-lør: kl. 2-2 søn: kl. 30-2

Harbour Room er en homoseksuel bar i det sydlige Milwaukee. Det har en vintage, old school-stemning. Valget af øl er godt, og pizzaerne er værd at prøve. Harbour Room er en homoseksuel bar, der laver mad og sommetider er vært for fetishbegivenheder.

Funktionalitet

bar, mad

117 E Greenfield Ave, Milwaukee

hverdag: Man-tors: 11-2 Fredag: 11-2
weekend: lørdag: 10-2 søn: 30-10

Lesbiske barer i Milwaukee

Walker's Pint er Milwaukees førende lesbiske bar. Det er en af ​​de sidste ordentlige lesbiske barer i Amerika. Det er meget populært blandt lokalbefolkningen og et besøg værd, hvis du er i byen.

Funktionalitet

Bar

818 S 2nd St, Milwaukee

hverdag: Mandag-torsdag: 4-30 Fredag: 2-4
weekend: lørdag: 12-2 søn: 30-12

Homoseksuelle klubber i Milwaukee

LaCage NiteClub er den største bøsseklub i Milwaukee. Spredt over flere etager er der regelmæssige dragshows, et dansegulv nedenunder og flere barer. Dette er stedet at feste natten væk i Milwaukee.

Funktionalitet

klub, bar

801 S 2nd St, Milwaukee

hverdag: Man-fre: kl
weekend: lørdag: 4-2 søn: 30-12

Dette er det! er en homoseksuel bar og lounge beliggende i Milwaukee, Wisconsin, der afholder regelmæssige drag -arrangementer samt karaoke, trivia -quizzer og DJ -nætter i løbet af ugen.

Dette er det! blev etableret i 1968 og er den ældste, løbende homoseksuelle bar i Wisconsin. Baren ejes af RuPaul's Drag Race-deltager og All-Stars-vinderen Trixie Mattel.

Funktionalitet

bar, musik, dans, dj, dragshows, karaoke, se begivenheder, drikke tilbud,

418 E Wells St, Milwaukee

hverdag: Man - Tor: 3 - 2
weekend: fre, lør: 3 - 2.30 søn: 1 - 2

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.