Homoseksuelle Mauritius

Gay Mauritius guide

Vores Gay-rejseguide til Mauritius

Mauritius er en lille ø i Det Indiske Ocean omkring 500 miles fra Madagaskars kyst. Her finder du perfekte strande, eksklusive hoteller, bjerge med klippetoppe og vandfald. Øen er omgivet af koralrev.

Mauritius topografi fortryllede Mark Twain. Han skrev i strålende lovprisning af øen i sin rejsebog "Following The Equator".

De hollandske, franske og britiske imperier gjorde alle krav på Mauritius på forskellige tidspunkter i historien. Indbyggerne på øen er en mangfoldig blanding af indisk, fransk, kinesisk og kreolsk.

Siden opnåelsen af ​​uafhængighed fra Storbritannien i 1968 har Mauritius nydt politisk stabilitet og vedvarende økonomisk vækst. Det er en enormt populær destination for turister fra hele verden, men Mauritius kan være en udfordring for LGBT+-rejsende.

Hvor bøssevennligt er Mauritius?

Sodomi er ulovligt i Mauritius. Et nylig forsøg på at omstyrte loven mislykkedes. Så du kunne i teorien stadig blive arresteret for at have homoseksuel sex i Mauritius. Men denne drakoniske lov er sjældent pålagt.

Faktisk har Mauritius tilmeldt sig en fælles FN-erklæring, der opfordrer til en stopper for anti-LGBT + -diskrimination. Mauritius har endda love, der beskytter LGBT + -mænd mod diskrimination på arbejdspladsen. Hat tale er også forbudt.

Uanset disse love er kulturen stort set konservativ. Homoseksuelle mennesker behandles ofte som andenrangs borgere i Mauritius. Sociale holdninger begynder at ændre sig, da stadig mere liberale love giver homoseksuelle flere rettigheder. Men der er stadig en lang vej at gå, før homoseksuelle Mauritianere vil føle sig godt tilpas med at leve åbent.

Læs mere: Hvordan er det at være homoseksuel i Mauritius?

Turisme i Mauritius

Mauritius tiltrækker omkring en million besøgende hvert år. Turister har en tendens til at trække mod feriestederne, primært i Grand Baie-området. Her finder du en bred vifte af overraskende overkommelige luksusresorts, for ikke at nævne strande i verdensklasse.

 

Når du er i Mauritius, vil du ikke finde mangel på aktiviteter til at holde dig beskæftiget. Du kan svømme med vilde delfiner, tage et katamaran krydstogt rundt om øen og udforske de historiske seværdigheder. Pamplemousses botaniske haver, anlagt af det franske østindiske kompagni, er blandt de ældste haver i verden. Du kan også se de tidligere sukkerfabrikker – sukkerhandelen var med til at gøre Mauritius rig. Den mørke arv fra kolonialisme og slaveri kan også ses i sukkerfabrikkerne, såvel som de mange efterkommere af slaver, der lever i Mauritius i dag.

Der er mange feriesteder i verdensklasse at vælge imellem på Mauritius. Du kunne overveje Sofitel Mauritius L'Imperial på øens vestkyst. En anden stor luksus resort er Westin Turtle Bay ved Turtle Bay Marine Park. Hovedstaden, Port Louis, ligger kun 13 km væk. Hvad mere er, er Westin kendt for at være et særligt homovenligt feriested.

Gay rejser i Mauritius

Den bedste måde at opleve Mauritius på er med en skræddersyet pakkerejse. Det kan være svært at arrangere en tur til øen, så det er klogt at rådføre sig med rejsespecialister først. Vores søsterselskab OutOfOffice.com har specialiseret sig i luksus-skræddersyede rejser. De kan sammensætte en pakke, der dækker alt fra hoteller til fly og transfers

Når du er i Mauritius, vil du føle dig velkommen. Mauritianerne er meget gæstfrie og forstår, hvor afgørende turistbranchen er for deres økonomi.

Oscar Wilde sagde, at sandheden aldrig er ren og sjældent enkel. Selvom det er svært at leve i Mauritius som homoseksuel, er det en meget anderledes oplevelse at besøge som turist. Selvom der ikke er nogen homoseksuel scene at tale om, er der heller ikke meget af en straight scene. Mauritius er ikke kendt for sit natteliv. Dette er et sted med ekstraordinær naturlig skønhed. Folk rejser til Mauritius for at slappe af og udforske de utrolige landskaber.

Når det kommer til homoseksuelles rettigheder i Afrika, er Mauritius et af de sikreste lande, du kan besøge. Og hvis du bruger penge, bliver du accepteret, uanset om du er homoseksuel eller hetero.

 

Hvornår skal man besøge Mauritius

Maj til december er de mest populære måneder. Vejret er på sit mest tempererede i denne tid. Januar til marts er cyklonsæson, så sandsynligvis ikke det bedste tidspunkt at besøge - medmindre du er fan af cykloner.

Visa

Udenlandske statsborgere er berettiget til et gratis 60-dages visum, så længe de fremviser et gyldigt pas og bevis for en returbillet.

Penge

Valutaen i Mauritius er den mauritiske rupee.

Book din rejse til Mauritius

Vi anbefaler at bruge en ekspert, når det kommer til at booke en rejse til Mauritius som et homoseksuelt eller lesbisk par. Vores kollegaer i vores søsterselskab OutOfOffice.com er eksperter, når det kommer til LGBT-rejser. Faktisk tilbyder de ejendomme, de arbejder med i Mauritius, endda homoseksuelle bryllupsrejsefordele til par af samme køn. Du kan ringe til dem + 44 (0) 20 7157 1570 eller fra USA på 1-888-489-8383 eller spørg direkte til dem om deres Homoseksuelle Mauritius .

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.