chamonix, landskab, natur

Chamonix Gay Guide og hoteller

Chamonix er en fantastisk del af Frankrig at udforske, især hvis du kan lide bjerge og skiløb.

Chamonix er en populær feriedestination i Frankrigs Auvergne-Rhône-Alpes-region. Mont Blanc er Chamonix' lidt overvældende nabo. Chamonix er en af ​​Europas mest populære skidestinationer, for ikke at nævne bjergbestigningsdestinationer. Mont Blanc skinner alligevel højt...

Hoteller i Chamonix


chamonix, bjerg, park

Chamonix er hjemsted for mange fremragende hytter og hoteller. Det har længe været populært blandt turister fra Storbritannien, hvoraf mange kom over for at erobre Mont Blanc i den victorianske periode. Hvis du er fan af ekstrem sport, vil du klare dig meget godt i Chamonix. Du vil ikke rigtig finde en homoseksuel scene i Chamonix - for mange bjerge - men det er meget imødekommende for homoseksuelle turister.

 

Tjek priser og book nu

Gæstehuse

Chalet Pink and Spa
Placeringsikon

149 Route de Vaudagne Les Houches, Chamonix

Vis på kort
Hvorfor dette hotel? Gay Eksklusiv Alpine Lodge!
Chalet Pink er et helt nyt homoseksuelt mænd eksklusivt luksus gæstehus beliggende i den historiske by Chamonix, beliggende nær den berømte Mont Blanc i de franske alper.

Denne alpine homoseksuelle premium-lodge er fantastisk både sommer og vinter, perfekt til gåture i nærheden, skiløb, snowboarding, slæde eller nyde det maleriske landskab i en by berømt for at være vært for de allerførste vinter-OL i 1924.

Chalet Pink har premium suiter med udvalgte værelser med balkoner og private terrasser. Der er et udendørs boblebad med nordisk bad, wellness-spa med tyrkisk bad og massagebehandlinger efter anmodning og ejes og administreres af homoseksuelle. Gratis snacks er også tilgængelige om eftermiddagen i lobbyen, og transport fra Genèves lufthavn og lokale togstationer kan også arrangeres, når du reserverer.

Vintersæsonen starter fra december, så tjek den officielle hjemmeside og kontakt for forespørgsler og reservationer.
Funktionalitet:
Eksklusiv homoseksuelle
fantastisk beliggenhed
Hammam
Luksus Boliger
Massage
nordisk spabad
wellness spa

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.