TWISTED BEAR NYC

TWISTED BEAR NYC

TWISTED BEAR NYC

Lokation

Red Eye NY, 351 West 41st Street, New York, New York 10036, USA, New York, USA

TWISTED BEAR NYC
TWISTED BEAR er super begejstret for at vende tilbage til New York City lørdag - 2. december - med en overtagelse af en af ​​Manhattans hotteste natklubber i hjertet af Hell's Kitchen. Den to-etagers RED EYE NY og THE COCKPIT (i kælderen). 
 
Red Eye Room - DJ Tony Moran (USA)
Gør dig klar til en elektrificerende nat med beats og eufori med den legendariske DJ/producer og den to gange Grammy-nominerede Tony Moran. Kom med til en uforglemmelig aften, hvor dansemusikmaestroen fejrer sin fødselsdag og tager dig med på en rejse med sin signaturlyd.
 
The Cockpit - DJ Paul Coals (Storbritannien)
En af Londons fineste, resident DJ Paul Coals, vil spille et beskidt, sexet undergrundshus og tech house-sæt. Pauls musik er et velkendt ansigt og meget elsket ved bjørnelæderbegivenheder over hele verden, og forbliver et rungende hit hos publikum vidt og bredt. I cockpittet... Hvert hjørne er et legeområde.
 
Vi er klar til at tænde for de hotteste, mest sexede, barske og hårde TWISTED BEAR-mænd med en blanding af højenergibeats med et London-undergrunds-twist. Spænd din sele på og klæd dig i dit hotteste udstyr. Du vil ikke gå glip af dette!
 
Gør dig klar til at feste med * Bjørne * Unger * Hvalpe * Skæggede drenge * Musclemen * Hot Daddies * Leathermen * Circuit Boys & Alle LGBTQ+-venner.
 
Forvent Beefy Go Go Bears, Danny J, GlitterBear (Denver), Jason Marti og mere TBC.
 
Dresscode: Udstyr tilskyndes, men ikke påkrævet. Frakketjek tilgængelig.
 
Der er begrænset antal billetter i døren, så køb din billet for at sikre, at du ikke går glip af noget! Klik på linket nedenfor for at købe billetter!
 
TWISTED BEAR startede i 2015 og er blevet et globalt brand med begivenheder, der nu har vist sig i over 38 byer på tre kontinenter. TWISTED BEAR samler banebrydende musik med et maskulint tema og afholder regelmæssige begivenheder i London/Europa, USA/Canada og Australien med internationale gæste-DJ's fra hele verden.
 
Sats TWISTED BEAR NYC

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.