Lissabon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

Lissabon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

Lisbon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

Lokation

Jardin do Principe Real, Lissabon, Portugisisk vin

Lissabon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

En af de største LGBT-begivenheder i Portugal. Lissabon Gay Pride (også kendt som Marcha do Orgulho HBT) finder normalt sted i juni hvert år kl Jardim do Principe Real.

Lissabon LGBTQ+ Pride March vil igen farvelægge Lissabons gader den 6. juli 2024. Marchen begynder ved Avenida da Liberdade og fortsætter til Terreiro do Paço, og alle er inviteret til at fylde Lissabons gader. Lissabon Pride tiltrækker normalt over 70,000 mennesker. Det er langt den største LGBTQ+ begivenhed i Portugal.

Lisbon Pride, også kendt (for at være ekstra forvirrende!) som Arraial Lisboa Pride, har en rig historie, der går tilbage til starten i 1997. Begivenheden var oprindeligt organiseret af aktivistgrupper og havde til formål at øge bevidstheden om LGBTQ+-rettigheder og synlighed i Portugal. Gennem årene har Lissabon Pride udviklet sig til en betydningsfuld kulturel og politisk begivenhed.

En af de vigtigste milepæle i Lissabon Prides historie var legaliseringen af ​​homoseksuelle ægteskaber i Portugal i 2010, en betydelig sejr for LGBTQ+-rettighedsforkæmpere.

Festlighederne omfatter også en travl pride-landsby i Terreiro do Paço, en af ​​Lissabons mest ikoniske pladser. Her kan besøgende nyde levende musik, drag-optrædener og drikkeboder.

TG hvidt logoBesøg Website
Sats Lissabon Pride 2024 - Marcha do Orgulho LGBTI+ de Lisboa

Ingen anmeldelser fundet

Kommentarer/anmeldelser er den subjektive mening om Travel Gay brugere, ikke af Travel Gay.