Shenzhen-skyline

Gay Shenzhen · Byguide

Første besøg i Shenzhen? Så er vores homoseksuelle Shenzhen byguide noget for dig.

第 一次 到 深圳 吗? 请 悦 查 为 您 准备 的 指南 吧。

Shenzhen-skyline

Shenzhen 深圳

Shenzhen er en af ​​Kinas rigeste byer, der grænser op til Guangdong-provinsen Hong Kong og 100 km syd for Guangzhou. Med et areal på omkring 2,050 km² har byen en befolkning på over 14 millioner, der består af en blanding af mange etniske grupper og subkulturer.

Som et af verdens største produktionsknudepunkter er Shenzhen hjemsted for moderne bygninger, skyskrabere og højteknologiske virksomheder. De fleste besøgende kommer til Shenzhen for at lede efter billige varer. Udover shopping har denne industriby masser af kulturelle seværdigheder og aktiviteter at nyde.

 

Homoseksuel scene

Svarende til Guangzhou, Shenzhen har et lille, men voksende homoseksuelt natteliv. Nogle få Gay barer og klubber kan findes i distrikterne Luohu og Futian. Publikum er for det meste lokale kinesere, selvom de fleste steder er udenlandske.

Som med de fleste byer i Kina er den homoseksuelle scene i Shenzhen meget diskret og ændrer sig hurtigt. Nogle lokale viden er altid nyttigt. Homoseksuelle mænd i Shenzhen er meget forskellige og kommer fra meget forskellige baggrunde.

 

At komme til Shenzhen

Shenzhen Bao'an International Airport betjener indenrigsflyvninger og begrænsede internationale flyvninger fra Bangkok, Kuala Lumpur (af AirAsia) og Singapore (af Singapore Airline). Metrolinje 1 forbinder lufthavnen med Shenzhens centrum på 50 minutter.

Du kan nå Shenzhen ved tog fra Hong Kong. Shenzhen betjenes i øjeblikket af 3 indenlandske jernbanestationer: Shenzhen Station, Shenzhen North Station og Shenzhen East Station.

Flere langdistance busser tilbyder regelmæssige tjenester til mange byer i Guangdong. Pas på svindel ved Shenzhen busstation, da fiduskunstner måske kræver, at du betaler et ekstra gebyr for at gennemføre rejsen, i hvilket tilfælde du skal gå til boden, der repræsenterer din limousinevirksomhed.

 

Sådan kommer du rundt i Shenzhen

Shenzhen Metro (深圳 地铁) er den mest bekvemme og letforståelige transportmetode rundt i byen. Der er i øjeblikket 5 metrolinjer. Den mest bekvemme linje for mange turiststeder er Luobao Line, der kører øst-vest, fra Luohu (HK Border / Shenzhen Station) til Shenzhen lufthavn.

Med taxa

Usædvanligt for Kina er målte taxaer i Shenzhen godt reguleret og styret. Det er sjældent, at en chauffør tager dig den lange vej til din destination. Hvis taxaen ikke har en licens korrekt vist, skal du hente den næste.

Med bus

Lokale busser kører overalt i Shenzhen og starter på ¥ 2 for de fleste ture. De er komfortable og de fleste har aircondition. Der er en ledsager på bussen, der kan skifte. Ikke den bedste mulighed for udlændinge, da skilte til busstoppesteder og meddelelser er på kinesisk.

På cykel

Shenzhen's relativt lette trafik og flade vej i centrum gør det cykelvenligt. Cykeludlejning er ikke let tilgængelig, men du kan købe en billig cykel fra et større supermarked eller en brugt cykelbutik.

 

Hvor skal man bo i Shenzhen

For vores liste over anbefalede hoteller i Shenzhen til homoseksuelle rejsende, besøg venligst Homoseksuel Shenzhen-side.

 

Ting at se og gøre

Ping en IFC 平安国际金融中心 - nu den højeste skyskraber i Shenzhen med 115 etager.

Den unge sangs kejseres grav 宋少帝陵 - graven til den sidste kejser af det sydlige Song-dynastiet.

Shenzhen koncertsal 深圳音乐厅 - til huse i en forbløffende glasindhyllet indstilling, denne koncertsal er vært for internationale kunstnere.

Dongmen gågade 东门步行街 - stedet at tage hen for tøj og billige varer.

Verdensvindue 世界之窗, 南山区华侨城深南大道 - en forlystelsespark med verdens berømte vartegn i miniatureskala med naturlige landskaber og belysning om natten.

Xianhu Botaniske Have (Fairy Lake Botanical Gardens) - en af ​​Kinas smukkeste haver fyldt med dale, floder og søer, der fører til Wutong-bjergene - hjemsted for Hongfa-templet.

Kinesisk folkekulturby 中国民俗文化村 - en landsby, der viser de utallige etniske grupper, der udgør Kina, såvel som dets historie og traditioner.

Fantastisk China Park 深圳锦绣 - Beliggende ved siden af ​​den kinesiske folkekulturlandsby har denne park Kinas bedste kulturelle værdier og vartegn.

Luohu kommercielle by - et indkøbscenter med flere niveauer og mange små butikker, der sælger lignende produkter, der sjældent er autentiske, men ofte meget vellavede.

Shenzhen Museum - et af Shenzhens bedste museer med udstillinger fra hele landet.

Shenzhen Bibliotek 深圳图书馆 - et af Shenzhens arkitektoniske mesterværker.

Lianhua Mountain Park 蓮花山公園 - Shenzhens vigtigste og mest centrale park med smukke anlagte haver, beliggende i den nordlige ende af Futian-centralen.

Forlystelsespark Happy Valley 欢乐谷 - en massiv forlystelsespark, der er meget større end Hong Kong Disneyland.

Dapeng gamle fort 大鹏所城 - en meget velbevaret havn i Ming-dynastiet.

Portofino 波托菲诺 - berømte klubhuse omgivet af smukke tropiske haver.

Dafen oliemaleri landsby - en af ​​de mest populære dagsture fra Shenzhen, denne landsby er næsten udelukkende dedikeret til maleri.

Hua Qiang Bei - stedet for alt elektronisk.

Xin'an (Nantou) antikke by 新安(南头)古城 - den oprindelige by for amtet, som oprindeligt omfattede Hong Kong og Shenzhen.

Dameisha Strand 大梅沙 - en af ​​Shenzhens bedste strande.

 

Hvornår skal Besøg

Shenzhen har et varmt, fugtigt subtropisk klima, påvirket af monsun. Det bedste tidspunkt at besøge er i vintermånederne (sidst i oktober-februar), når vejret er mildt og relativt tørt.

Det tidlige forår er de mest overskyede måneder, og regntiden starter fra april til slutningen af ​​september til begyndelsen af ​​oktober.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.