Boracay Oversigt

Gay Boracay · Ø -guide

Det mest populære feriemål på Filippinerne med smukke hvide sandstrande. Boracay blev engang rangeret som 'næstbedste strand i verden' af TripAdvisor.

Boracay Oversigt

Boracay

Denne lille tropiske ø ligger cirka en times flyvning fra Manila, ca. 2 km nordvest for Panay Island på Filippinerne.

Boracay er bedst kendt for sin lange sandede 'White Beach', der ligger langs øens vestkyst. Bulabog Strand på den østlige side er mere stille og mindre populær, da selve stranden ikke er så smuk.

Denne veludviklede ø tiltrækker et stort antal kinesiske og koreanske turister og er stadig et populært strandferiemål for andre, der ønsker at komme væk fra trængsel og travlhed i Manila. Ud over solbadning og svømning er der masser af sjove aktiviteter, vandsport og ture til rådighed.

 

Homoseksuel scene

Efter lukningen af ​​homobaren Juice i 2015 er homoscenen i Boracay blevet godt integreret med de 'straight' spillesteder. Du vil opdage, at de fleste barer og klubber er homovenlige og har en meget imødekommende attitude.

Fra og med 2015 JUNGLE Kredsfest har arrangeret dansefester i Boracay, der henvender sig til det homoseksuelle marked. Denne vellykkede begivenhed har øget øens popularitet som en destination for homoseksuelle rejsende.

 

At komme til Boracay

De nærmeste lufthavne er Caticlan (MPH). Der er adskillige daglige flyvninger til og fra Manila og Cebu. Fra lufthavnen skal du tage en trehjulet tur til anløbsbroen (5 minutter) og derefter tage en bådtur til Boracay.

Der er tre bådstationer på Boracay (Station 1, 2 eller 3). Sørg for at vide, hvilken der er tættest på dit hotel. Nogle hoteller tilbyder privat 'dør-til-dør'-transport.

Alternativt kan du flyve til Kalibo (KLO), som ligger 63 kilometer væk, 1.5 time med bus til anløbsbroen til Boracay.

Vandtransport

Der er regelmæssige pendlerfærger fra Manila eller Cebu, der har regelmæssige planlagte stop ved Dumaguit (som er ca. 30 minutter ud over Kalibo). Tillad i alt 15-17 timers rejsetid.

 

Hvor skal man bo i Boracay

Boracay har et fremragende udvalg af billige hoteller. De fleste turist-populære hoteller ligger i gåafstand fra stranden, D'Mall og alle aktiviteterne.

For vores liste over anbefalede hoteller i Boracay, besøg vores Gay Boracay Hoteller-side.

 

Hvornår skal Besøg

November til februar er køligt og for det meste tørt. Marts til juni kan være varmt og for det meste tørt. Juli til oktober er lavsæson på grund af regnen. Den gennemsnitlige temperatur omkring året er mellem 24 ° C og 32 ° C.

 

Dykning / Snorkling

Havene omkring Boracay har en fantastisk mangfoldighed af marine liv og koraller og er et af de bedste dykkersteder i Filippinerne.

 

Shopping

Boracay har masser af butikker, der sælger stort set alt, hvad du kan få brug for, mens du er på ferie. Det populære D'Mall har over 100 små butikker og restauranter, omgivet af kokosnøddetræer. Talipapa-markedet dækker 4,000 m² (beliggende mellem White Beach og Main Road) er også et besøg værd.

 

Spise og drikke

Der er et stort udvalg af mere end 200 restauranter, fastfoodkæder, caféer og barer på Boracay, der tilbyder forskellige typer køkken. Forvent masser af utrolig frisk fisk og skaldyr. Drik flaskevand.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.