Asiens bedst sælgende homoseksuelle hoteller og feriesteder 2018

Asiens bedst sælgende homoseksuelle hoteller og feriesteder 2018

For 5. år har vi kigget tusindvis af salg igennem Travel Gay Asien til at sammensætte vores bedst sælgende hoteller i 2018.

Vores 'Top 100' liste inkluderer følgende hoteller, der er dedikeret til at betjene homoseksuelle markedet.

Pattaya, Thailand

Pattaya har det største antal homoseksuelle hoteller og feriesteder. De fleste er placeret tæt på Jomtien gay strand og barer eller BoyzTowns homoseksuelle natteliv.

Gamymede-Resort-Spa-PattayaZing Resort & Spa

Et af vores bedst sælgende hoteller. Ud over værelser med stor værdi for pengene, er Zing hjemsted for en homo-populær sauna og fitnesscenter. Beliggende få minutters gang fra Jomtien Gay Beach. Priser og flere billeder.

(2016 Top 25 / 2017 top 25)

Baan Souy Resort

Dette veladministrerede resort tilbyder store, fuldt udstyrede studier og lejligheder omgivet af en stor privat pool og solterrasse.

Beliggende kun 5 minutter fra både Jomtien Gay Beach og BoyzTowns natteliv. Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 100)

The-Ambiance-Pattaya-0-200x150Ambiance Pattaya Hotel

Populært valg, beliggende lige i hjertet af Pattayas BoyzTowns homoseksuelle natteliv. Værelserne og suiterne har brusere, satellit-tv og gratis WiFi.

Priser og flere billeder.

(2016 Top 25 / 2017 top 25)

The-Venue-Residence-Pattaya-0-200x150Venue Residence

Overkommelige værelser, kun en kort gåtur fra den homoseksuelle strand. Berømt for sine natlige kabaretshows. Priser og flere billeder.

(2016 Top 100 / 2017 top 100)

COPA HotelCopa-Hotel-Pattaya-0b-200x150

Ligesom The Ambiance er COPA en anden god budgetmulighed i hjertet af Pattayas BoyzTown. Gå ikke glip af COPAs showbar og klub. Priser og flere billeder.

(2016 Top 100 / 2017 top 25)

Phuket, Thailand

Internationalt feriemål i Phukets samling, smukke strande og sjove homoseksuelle scener, et stort antal homoseksuelle rejsende fra hele verden.

Club-One-Seven-Phuket-0-200x150Club One Seven Phuket

Populært homohotel med prisvenlige værelser, venligt personale og meget privat have med bassin. Priser og flere billeder.

(2016 Top 25 / 2017 top 25)

Connect-Gæstehus-PhuketConnect Guesthouse

Pensionat med 20 værelser med aircondition, restaurant og bar beliggende i hjertet af Phukets natteliv.

Connect er en fremragende budgetmulighed for dem, der ønsker at være kun få skridt fra hele Paradise Complex natteliv. Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 50)

Aquarius Gay Guesthouse i PatongAquarius Gay Guesthouse & Sauna

Dette store homoseksuelle gæstehus og sauna tilbyder meget overkommelig indkvartering kun en gade fra det vigtigste område for homoseksuelle natteliv. Faciliteterne omfatter fitnesscenter, dyb pool og solterrasse på taget. Priser og flere billeder.

(2016 Top 100 / 2017 top 50)

Chiang Mai, Thailand

Den kulturelle hovedstad i det nordlige Thailand er en fantastisk base for at udforske denne smukke del af landet. Besøg templer og markeder, prøv elefantridning, rafting og mere.

Club-One-SevenClub One Seven Gay Men Hotel

Det eksklusivt homoseksuelle Club One Seven-hotel og den populære gay-sauna ligger på bredden af ​​Ping-floden, mindre end 15 minutter med tuk-tuk fra byens centrum.

Komfortable værelser, fantastisk udsigt over floden og masser af sjov at have i saunaen har været med til at sikre, at Club One Seven fortsat er en favorit blandt Travel Gay Asiatiske besøgende. Priser og flere billeder.

(Top 2016 i 25 / 2017 top 25)

Siem Reap, Cambodja

Siem Reap er bedst kendt for den nærliggende UNESCOs verdensarv Angkor arkæologiske park og er en af ​​de hurtigst voksende turistmål i Cambodja.

Herre-Resort-SpaMEN's Resort & Spa - Gay Hotel

Eksklusivt homoseksuelt hotel og sauna, beliggende nær det historiske verdensarvssted, Angkor Wat i et konsekvent populært valg.

Roset af tidligere kunder for effektiv ledelse, venligt personale og komfortable værelser. Priser og flere billeder.

(2016 Top 25 / 2017 top 25)

Rambutan Resort - Siem Reap

Det overraskende fredelige homo-ejede Rambutan Resort ligger kun 5 minutters gang fra Siem Reaps Pub Street og endnu tættere på nattemarkedet.

En dypning i hotellets pool er en fantastisk måde at slappe af efter at have udforsket de nærliggende templer. Venligt personale, god mad og fremragende cocktails! Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 50)

Golden Banana Boutique HotelGolden Banana B&B & Boutique Hotel

Det mest bookede B&B i Siem Reap på TGA. Central beliggenhed, budgetpriser, afslappende stemning, dejlig pool og gay sauna på stedet.

Kyndigt personale hjælper med arrangementer til at udforske templerne og det homoseksuelle natteliv. Priser og flere billeder.

(2016 Top 25 / 2017 top 25)

Phnom Penh, Cambodja

Cambodjas hovedstad er en fascinerende by at udforske. At lære om Cambodjas nyere, urolige fortid vil efterlade dig med minder, der vil vare livet ud - og det samme vil opleve varmen fra nutidens imødekommende cambodjanske kulturer.

Arthur-Paul-Hotel-Phnom-PenhArthur & Paul - Men Only Hotel

Dette boutiquehotel for homoseksuelle, sauna og spa er beliggende i roligt område kun 3 km fra Phnom Penhs centrum. Moderne værelser med eget bad, restaurant og en smuk udendørs pool.

A&P er kendt for venligt personale og god mad. Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 50)

Rambutan Resort - Phnom Penh

Populært homo-ejet feriested, der ligger i en 1960'er-Molyvann-stil Khmer-villa med saltvandspool, restaurant, der serverer både khmer-retter og international mad. Centralt beliggende tæt på gayscenen i byen. Priser og flere billeder.

(2017 top 100)

Manor House Boutique Hotel

Konsekvent populært bøssie-ejet, kun voksne & lige-venligt boutique-B&B, der tilbyder 12 værelser med eget badeværelse. Fredelig central placering i Phnom Penh, inden for rækkevidde af de største seværdigheder og homoseksuelle natteliv.

Den australske ejer David er altid glad for at tilbyde anbefalinger og anvisninger til seværdigheder, butikker og scene. Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 100)

Bali, Indonesien 

Denne smukke ø, omgivet af sandstrande og forrevne kystlinje, er Indonesiens mest besøgte turistdestination. Scenen omkring Seminyak har en fantastisk valg af homoseksuelle hoteller, pensionater og homo-ejede og -styrede private villaer.

 

Balinea-Villa-SpaBalinea Villa & Spa

Gay-resort med fremragende værdi, kun 10 minutters kørsel fra Batu Belig-stranden og det homoseksuelle natteliv. Hvert af de 8 værelser åbner ud til resortets private pool, solterrasse og haver. Priser og flere billeder.

(2016 Top 50 / 2017 top 25)

 

Spartacvs BaliSpartacvs Bali Hotel

Eksklusivt homoseksuel, valgfrit tøjhotel beliggende i et roligt område halvvejs mellem den homoseksuelle strand og nattelivet. Dejligt poolområde, restaurant og bar. Priser og flere billeder.

(Top 2016 i 50 | 2017 top 25)

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture på Bali

Gennemse et udvalg af ture på Bali fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Bali til din rejseFå din guide