Providence

Aktiviteter i Providence

Oplev en af ​​Amerikas ældste byer

Providence blev grundlagt i 1636, hvilket gør den til en af ​​de ældste byer i USA. Det er et klassisk engelsk puritansk nybyggernavn for en by. Da Providence er gammelt - efter amerikanske standarder - har det en ægte blanding af arkitektoniske stilarter, fra victorianske bygninger til Art Deco.

Kolonien Providence fik sit første charter af Oliver Cromwell, Lord Protector of England. Da moderlandet kort afskaffede sit monarki og etablerede et puritansk Commonwealth, lagde bosættelser som Providence grundlaget for det moderne Amerika.

Providence er ikke et af de store turistmål. Andre byer i New England som Boston får mere opmærksomhed. Ikke desto mindre er Providence en by med ægte charme og karakter, som bestemt er et besøg værd.

Roger Williams Park Zoo

Dette er en zoologisk have for folk, der ikke kan lide zoologiske haver. Dyrene rummer burløst - Carole Baskin ville godkende. Du finder leoparder, giraffer, elefanter og kænguruer. Du kan endda tage på kameltur. For et strejf af grønt kan du besøge Botanisk Center. Parken har også et naturhistorisk museum.

Courtyard Providence Downtown

Homoseksuelle barer i Providence

Providence har et anstændigt udvalg af barer - ingen tvivl om, at den puritanske grundlægger ville have godkendt! De fleste homoseksuelle barer i Providence kan findes i centrum. Denne by er ret kompakt, så det er nemt at gå på barhopping. Den mørke dame er en af ​​de livligste homoseksuelle barer i Providence. Den er vært for regelmæssige dragshows og forbliver åben indtil de tidlige timer syv dage om ugen.

Stallen åbner omkring frokosttid, og det er et godt sted at starte din homoseksuelle aften i Providence. Det er et godt sted at møde nogle lokale. Antag, at du gerne vil danse natten væk, EGO er den største homoseksuelle klub i Providence.

Vandbrand

Water Fire-skulpturen blev først installeret i 1994, og den er blevet en årlig ting i Providence. Den fulde installation består af 80 brande, der brænder på floden. Det er meget atmosfærisk. Water Fire finder sted på forskellige tidspunkter i månederne maj - november. Det er gratis at deltage.

RISD Museum

Dette er et fremragende kunstmuseum, der er vært for mange forskellige udstillinger. De permanente samlinger omfatter en lang række perioder, herunder antikgræsk, egyptisk og moderne amerikansk. Dette museum er forbundet med Rhode Island School of Design.

Rhode Island

Providence centrum

Providence er en meget gåbar by. Du kan begynde dit Providence-eventyr i centrum. Her finder du mange af de mest historiske bygninger, herunder Rhode Island State House. Gå langs Memorial Boulevard, slentre langs flodbredden - tre floder skærer gennem centrum - og tjek restauranterne. Downtown er nok det bedste sted at vin og spise om aftenen. Du kan også deltage i en vandretur i den historiske del af byen og lære om dens fremkomst som en af ​​USAs første industrialiserede byer.

Providence Performing Arts Center

Et godt sted at se et show, Performing Arts Center blev grundlagt i 1928. Det er en fantastisk beaux-arts bygning. Det er vært for musicals, teaterforestillinger, live musik og meget mere. Mange ikoniske kunstnere har spillet her, herunder Lou Reed, Fleetwood Mac og The Kinks.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Providence

Gennemse et udvalg af ture i Providence fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Providence til din rejseFå din guide