Mykonos by

Aktiviteter i Mykonos

Oplev Grækenlands homoseksuelle mekka

Mykonos er Europas førende sted for homoseksuelle ferie. Det er Grækenlands mest glamourøse og spændende ø. Det bløde sand, hvidkalkede bygninger og endeløse Ægæiske blues er verdensberømte. Du kan ikke tage et dårligt billede i Mykonos.

Den undervurderede elegance af arkitekturen og indretningen kan straks genkendes. Myconican stil er unik. Ofte efterlignet, men aldrig bedre, det er perfekt egnet til lyset og klimaet i Kykladerne. Her er vores foretrukne ting at lave i Mykonos.

Gå til Mykonos

Mykonos by

Mykonos by er det bankende hjerte på øen. Det er her, de fleste af de bedste barer og restauranter i Mykonos kan findes. Denne charmerende kykladiske landsby består af snoede gader, hvidkalkede bygninger, caféer, barer og smarte butikker. Du går vild i labyrinten af ​​gader og køber uden tvivl souvenirs. Du bliver også nødt til at tage det obligatoriske billede af dig, der vandrer gennem Mykonos by. Farvenes kontrast og det perfekte lys skaber den perfekte kulisse.

I løbet af dagen vil du finde mange caféer og restauranter at udforske. Hvis du tager dertil rigtig tidligt, går du glip af folkemængderne. Folk vil være på strandene eller sove fra tømmermænd. Det bliver meget mere travlt, som dagen skrider frem. Om aftenen begynder barerne og klubberne at åbne, og Mykonos' berømte homoseksuelle natteliv venter på dig. Husk dog at forudbestille en Mykonos taxa, hvis du planlægger at blive sent ude. Læs mere: Taxaer i Mykonos.

Mykonos vindmøller

Mykonos vindmøller

Mykonos 'berømte vindmøller ligger lige ved Mykonos by. Der er 16 af dem, og de er øens mest genkendelige vartegn. Vindmøllerne blev oprindeligt bygget af venetianerne i det 16. århundrede. Solnedgang er et godt tidspunkt at besøge vindmøllerne. Du kan se utrolige farvekontraster på himlen. Du kan deltage i en tur og lære om vindmøllernes historie og hvordan den relaterer sig til Mykonos 'kolonihistorie. Det er blevet styret af mange imperier, fra romerne til osmannerne.

Lille Venedig

Lille Venedig

Lille Venedig er let tilgængelig fra vindmøllerne. Du vil se hvide bygninger beliggende lige på kanten af ​​øen. Det er en af ​​de mest naturskønne og romantiske dele af Mykonos. Det er især populært under solnedgang - du vil se en af ​​de fineste solnedgange i Europa i Lille Venedig. Du får lyst til at få et godt bord på en af ​​barerne eller cafeerne tidligt. Det vil være meget travlt i højsæsonen.

Mange af de skarpt beliggende huse blev bygget af søfolk. Da piratkopiering var en stor trussel, tilbød disse huse let adgang til havet: en nem og subtil måde at manøvrere stjålne varer på.

Lille Venedig har en næsten æterisk kvalitet. Det har tiltrukket mange kunstnere gennem årene, tegnet af dets utrolige lys. Sørg for at tage mange fotos.

Oplev Mykonos 'homoseksuelle scene

Mykonos er veletableret som et hotspot for homoseksuelle rejsende. I højsæsonen vil mere end halvdelen af ​​Mykonos 'besøgende være LGBT+. Den mest berømte homoseksuelle bar i Mykonos er Jackie O '. Strandklubben har fremragende udsigt. Du kan se mange bronzede, smukke mænd slappe af ved poolen. Drag dronninger optræder ved poolen i imponerende hæle og falder på en eller anden måde aldrig ind. Du vil se det internationale homoseksuelle jet-sæt ved Jackie O 'hver sommer.

Ved siden af ​​Jackie O 'finder du Babylon, en homoseksuel bar ved havnefronten i den gamle havn. Du bliver nødt til at komme til Babylon tidligt, hvis du ønsker et godt sæde. Se vores fulde guide til Mykonos 'homoseksuelle barer her.

Delos

Delos Island

Mykonos er ikke en vigtig kulturel destination. Det er et sted med stor æstetisk skønhed, charmerende boutique hoteller, strande og summende natteliv. Der er et stort kulturelt højdepunkt, og det er ikke engang på Mykonos. Øen Delos ligger kun 30 minutter væk med færge.

Delos siges at være fødestedet for Artemis og Apollo. Du vil stå ansigt til ansigt med det antikke Grækenland på øen Delos. Den har mange velbevarede ruiner fra den hellenistiske tidsalder. Dette er Grækenland af 300 (filmen) - kun Delos er, hvor du finder den virkelige historie.

Paraportiani-ortodokse kirke

Paraportiani-ortodokse kirke

Paraportiani-ortodokse kirke ligger lige ved havet i Kastro-kvarteret og er et vigtigt vartegn i Mykonos. Det er et kirkekompleks bestående af fem kirker. Den ældste dateres tilbage til det 14. århundrede, og den mest moderne blev afsluttet i 1920. Dette giver dig et glimt af gamle Mykonos. Stilen er bemærkelsesværdigt i overensstemmelse med moderne myconican arkitektur og design.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Mykonos

Gennemse et udvalg af ture i Mykonos fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Mykonos til din rejseFå din guide