Gran Canaria

Ting at gøre på Gran Canaria

En af Europas bedste homoseksuelle feriesteder

Med sol året rundt, masser af homoseksuelle klubber og barer og en historie med tolerance og accept er Gran Canaria et homoseksuelt paradis. Bare en af ​​de otte Kanariske Øer, Gran Canaria, er et paradis for bøsseturisme med begivenheder året rundt, som rejsende kan nyde.

Gran Canaria hævder en imponerende 60 km strand, som er lige så varieret og forskelligartet som øens landskab. Fra vulkanske bjergkæder til de endeløse klitter i Maspalomas har Gran Canaria masser at byde på, når det kommer til en betagende udsigt og muligheder for udendørs udforskning. Den solbeskinnede ø er rig på historie og gammel kultur, som rejsende kan fordybe sig i.

Gran Canaria blomstrede ud i tilflugtsstedet for LGBT-rejsende, det er i dag under det undertrykkende og dødbringende frankistiske diktatur i Spanien. I denne periode flygtede meget af Spaniens LGBT-samfund til De Kanariske Øer, da de blev set for langt væk til, at Franco og hans regering effektivt kunne kontrollere. Som sådan blev øen et fristed for udstødte i det spanske samfund og har over tid udviklet sig til at opnå sit ry som en international homoseksuel rejsedestination sammen med folk som San Francisco og Mykonos, omend en mere overkommelig mulighed.

Vital Suites Residencia

Homoseksuelle hoteller på Gran Canaria

AxelBeach er et luksuriøst og kun voksne hetero-venligt feriested i Maspalomas-området på Gran Canaria. Resortet har 92 moderne og stilfulde lejligheder komplet med soveværelser, opholdsstue og madlavningsområder. AxelBeach ligger kun få minutter fra stranden og er et af de mest populære hoteller for homoseksuelle rejsende på Gran Canaria. AxelBeach er også hjemsted for et afslappende og lukket haveområde, fuldt udstyret fitnesscenter og resortbar. Udvej er det ideelle hotel på Gran Canaria til homoseksuelle par eller vennegrupper.

Kun en anden voksen, og det homoseksuelle-populære hotel er MUR Neptuno Gran Canaria. MUR Neptuno ligger bekvemt nær Yumbo Center, et knudepunkt for homoseksuelle natteliv på øen, og er et komfortabelt og praktisk hotel for rejsende med den bedste værdi for pengene i tankerne. Den populære homoseksuelle Hut 7-strand er let tilgængelig med en 15-minutters gåtur eller med hotellets drevne pendulkørsel, der tilbyder hotellets gæster gratis transport til stranden.

For dem, der rejser med et budget, Hotel RIU Don Miguel tilbyder enkel og alligevel stilfuld indkvartering med en central beliggenhed og tæt på de mest populære bøsseattraktioner. Hotellet kan også prale af et imponerende poolområde, som ofte er vært for en række live forestillinger og shows, som gæsterne kan nyde. Gæsterne kan også nyde hotellets restaurant, fitnesscenter og boblebad.

Gran Canaria

Homoseksuelle barer og klubber på Gran Canaria

For de mest populære og livlige homoseksuelle barer og klubber skal du ikke lede længere end Yumbo Center. Dette ekspansive indkøbscenter er hjemsted for over 200 virksomheder, hvoraf mange henvender sig direkte til LGBT-samfundet og turister, der befolker Gran Canaria. De homoseksuelle spillesteder, der findes i Yumbo Center, spænder fra homoseksuelle danseklubber til saunaer og cruising-spillesteder, og mens Yumbo ikke er det mest kulturelt eller æstetisk berigende sted, byder det ikke på skamfuld og uden sidestykke sjov.

På fjerde sal i Yumbo Centrum finder du Mykonos, en livlig danseklub, der tiltrækker et trendy og ungt publikum og er pakket ud de fleste nætter. Klubben er kendt for sin store dansegulv, pole dansere og en blanding af pop og latinske hits. Mykonos har en mere afslappet atmosfære tidligere på aftenen, men i de tidlige timer er det et knudepunkt for aktivitet. Klubben har endda et par private hytter til lånere, der søger diskret sjov.

Bärenhöle, der betyder Bear Cave på engelsk, er en af ​​Yumbo-centrets længste bar for bjørne og deres beundrere. Baren har en afslappet stemning og serverer drinks til overkommelige priser hele natten. Bärenhöle er også et populært sted for homoseksuelle rejsende til at begynde deres aften, inden de flytter til nogle af de større klubber.

Mantrix er en meget populær bøsseklub, der er åben 7 dage om ugen og har nogle af de største folkemængder på weekendaftener. Klubben er åben meget sent, og fremmøde tager virkelig op om morgenen. Mantrix har også nogle krydstogtområder samt en udendørs terrasse og stort dansegulv. De fleste nætter ude i Yumbo Center ender på Mantrix, og besøgende er garanteret et godt tidspunkt.

Gay cruise klubber på Gran Canaria

De vigtigste krydstogtsklubber på Gran Canaria er igen i Yumbo Center, men klitterne nær Hut 7-stranden er også et populært rejsemål for sejlads, og der er en række klubber i Maspalomas.

BUNKER bar er en kun mænd hardcore gay cruise klub i hjertet af Yumbo Center. Denne fetishklub håndhæver ikke en dress-code og har en række faciliteter, herunder skabe, slynger, bure og private hytter.

Hullet er Maspalomas 'nyeste og største krydstogtklubber og bliver hurtigt en af ​​de mest populære øer. The Hole byder gæster velkommen med en række forskellige fetisher og seksuelle interesser. Klubben kan prale med slynger og glanshuller samt et udpeget "vådt" område. Det er stedet at gå, hvis du kan lide at spille hårdere, så at sige.

Gran Canaria

Vandre de ekspansive Maspalomas-klitter

Maspalomas-klitterne er en kløftende klippe på klitterne på Gran Canarias sydkyst. De betragtes konsekvent som en af ​​de mest værdifulde destinationer at besøge på enhver tur til øen og dækker imponerende 404 hektar. Klitterne er blevet udpeget som et beskyttet naturreservat siden 1987 og har som sådan bevaret deres uberørte og uberørte tilstand lige siden. Ud over at være et populært rejsedestination for homoseksuelle rejsende, er de også et nøgleeksempel på Gran Canarias fantastiske og mangfoldige landskab.

Valerons huler

Oplev hemmelighederne i Valerons huler

På trods af at de ligner en gotisk Gaudi-skabelse, er Valerons huler det største kollektive kornkammer bygget før romertiden. Disse indviklede og smukt håndlavede boliger består af 298 individuelle rum, der husede Gran Canarias befolkning før de romerske invasioner i det 15. århundrede. Attraktionen ligger tæt på den ikoniske malede hule og er tilgængelig med en bus fra Las Palmas.

Lev din cowboy-fantasi ud på Sioux Park

Tilgængelig med en gratis afhentningsbusstjeneste, Sioux Park giver rejsende chancen for at opleve det amerikanske vesten. Sioux Park har en genskabt vestlig by og er blevet brugt som et filmsted for en række vestlige film. Mens besøgende er i stand til frit at udforske byen og værdsætter de minutdetaljer, der er blevet replikeret med præcision, er hovedattraktionerne de daglige shows, hvor kostumer skuespillere udfører actionfyldte kampe og heists.

Gran Canaria

Homoseksuelle rettigheder på Gran Canaria

Spanien betragtes som et af de mest socialt liberale og LGBT-venlige lande i verden, og Gran Canaria tilbyder homoseksuelle rejsende en forstærket version af denne accept. Homoseksuelt ægteskab har været lovligt i Spanien siden 2005, og der er en række love til bekæmpelse af forskelsbehandling, der beskytter både borgere og rejsende mod forfølgelse og aggression som et resultat af deres LGBT-identitet.

Gran Canaria

Gay Pride på Gran Canaria

Maspalomas stolthed sker årligt i maj og er den største homoseksuelle sommerfest på øen. Festlighederne trækker en homoseksuel tilskuer fra hele verden og har en række begivenheder på mange af øens mest populære LGBT-spillesteder samt en ekstremt velbesøgt gadeparade.

Siden 2007 har øen været vært for Maspalomas Winter Pride. Winter Pride Festival er fokuseret omkring Yumbo Centrum og byder på en række begivenheder fra dragshows og live forestillinger til stolthedsparader og poolfester. Der er noget for enhver homoseksuel rejsende på Winter Pride Festival.

Bear Carnival finder sted på Gran Canaria hvert år i marts og er en af ​​verdens bedste begivenheder for bjørne og deres fans. Spredt over et antal af øernes mest populære bjørnefokuserede klubber og barer, er festivalen en virkelig inkluderende og ikonisk begivenhed.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture på Gran Canaria

Gennemse et udvalg af ture på Gran Canaria fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Gran Canaria til din rejseFå din guide