Salzburgs seværdigheder og lyde

Salzburgs seværdigheder og lyde

Salzburg er en af ​​Europas mindst kendte, men smukkeste homoseksuelle destinationer.

Halvvejs mellem München og Wien tiltrækker nærliggende smukke bjerge og søer homoseksuelle mænd til vandreture, sejlads eller skiløb. Og Salzburgs kunstneriske fortid, fra og med Mozart, har sikret, at samfundet har en liberal holdning til seksuel mangfoldighed.

Faktisk i 19th århundrede, da kejser Franz Joseph blev syg af skandalerne til sin yngre bror ærkehertug Ludwig Viktor, udviste han ham fra Wien til Salzburg. ”Luzi Wuzi”, som han var kendt for sine homoseksuelle venner, boede ganske lykkeligt i byen lige siden.

I dag bidrager studerende fra det berømte Musical Academy til den ungdommelige fornemmelse af Salzburg og til et diskret og venligt homoseksuelt natteliv. Lille er smuk i Salzburg, hvor folk aldrig vil lade dig drikke alene i barer. Du sidder alligevel skulder-til-skulder med dem.

Den seks ugers klassiske musikfestival om sommeren tiltrækker mange opera-dronninger, fordi den er mere overkommelig og naturskøn end lignende rundt omkring i Europa.

Lyden af ​​musik

Men det er The Sound Of Music, der har sikret den konstante strøm af homoseksuelle mænd til byen i de senere år. Turbusser, der kører dig til filmstederne omkring Salzburg to gange om dagen, hver dag, er en magnet til homoseksuelle mænd, der kan ses synge "Do-Re-Mi" i de oprindelige placeringer i Mirabelle Gardens eller "16 fortsætter 17 ”Af” kærlighedspavillon ”på Schloss Hellbrunn.

Mirabell Gardens, der er stærkt omtalt i filmen, har også et af de mest romantiske krydstogtområder i Europa. Gå en tur rundt om rosenbakken (Rosenhügel) ved indgangen om aftenen, og du vil blive overrasket over, hvad der lurer i buskene.

Bliv på Nordbanken

Den homoseksuelle scene er i Salzburgs nye by, så hold dig til et hotel i den nordlige bred af floden, hvis du vil gå til forskellige homoseksuelle barer til fods.

Dette område er også godt for nattelivet generelt, som er koncentreret i og omkring Linzergasse på nordsiden af ​​hovedbroen.

Om forfatteren

Travel Gay Europa-bidragsyder John Malathronas er en meget erfaren rejseskribent og blogger. Hans arbejde vises regelmæssigt i førende rejseguider og magasiner og nationale aviser i hele Europa.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Salzburg

Gennemse et udvalg af ture i Salzburg fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Salzburg til din rejseFå din guide