Industri

De bedste homoseksuelle barer i Hell's Kitchen

Gay barer og klubber i Hell's Kitchen

Hell's Kitchen er hjertet af New Yorks homoseksuelle scene. Det er lige ved Broadway og Times Square. Hell's Kitchen strækker sig fra Eighth Avenue til Hudson River. Det var engang et barsk og parat kvarter, men gentrificeringens march har ændret det. Hell's Kitchen er nu et af de mest skerende distrikter i New York, og det afspejles i huspriserne.

Der er en fantastisk energi i Hell's Kitchen. Den har den klassiske New York-stemning i ansigtet. Selve navnet er ret underligt. Hvorfor hedder det Hell's Kitchen, spørger du måske? I slutningen af ​​det 19. århundrede var dette et ret barskt område, og en politibetjent omtalte det tilsyneladende som "Hell's Kitchen." Det ret uforglemmelige navn har holdt fast!

Hell's Kitchen er et fantastisk sted at bo, da det er lige i hjertet af handlingen, men væk fra det turistede vanvid på Times Square.

Her er vores guide til de bedste homoseksuelle barer i Hell's Kitchen.

Industri

Terapi er fantastisk til fordrinks. Lige på den anden side af vejen finder du Industry, en enorm homobar og -klub. Det er her, du går til fest, når det bliver sent. Dansegulvet bliver fyldt som natten skrider frem. Du kan også finde en betydelig kø udenfor, afhængigt af hvor sent du ankommer. Musikken er varieret - på en homoseksuel måde - så forvent en blanding af alt fra Cher til Rihanna. Du vil også høre nogle nostalgi-numre fra 80'erne og 90'erne. Baren er kun kontanter.

Ritz Bar og Lounge

Ritz Bar og Lounge

En af de mest populære homoseksuelle barer i Hell's Kitchen, begge etager i Ritz Bar og Lounge plejer at være fyldt. Musikalsk set, forvent hele udvalget af homoseksuelle barklassikere. Du vil se nogle fremragende dronninger optræde, såsom Nick Gaga og Morgan Royel. Happy hour begynder kl. 4 - du kan kigge forbi til drinks efter arbejde. Som aftenen skrider frem, er dette i høj grad et feststed, og der vil være langt mere dans end snak. De laver også god tømmermændsmad.

Byhus Bar

Byhus Bar

Dette er baren, du går til, hvis du gerne vil have en samtale. Det har en hyggelig atmosfære. Townhouse Bar har form af en gentleman's club, så du skal klæde dig rimeligt godt klædt på. Dette er et populært sted med velbeslåede fædre - blink. Forvent showmelodier sunget live ved klaveret. Hvis du føler dig modig, kan du snurre ved mikrofonen. Dette er New York, så du kan godt se Broadway-stjerner tage til mikrofonen for en spontan optræden. Hvis de gør sig klar til at blive sat i scene. Det har været en populær Hell's Kitchen-bar, siden den åbnede i 1989.

Barracuda bar

Barracuda Lounge

En af de længst fungerende homobarer i Hell's Kitchen. Barracuda Lounge var vært for drag-talentshows i 90'erne, som måske har inspireret RuPaul. Det blev et trampepunkt for berømtheder som Nathan Lane og Eartha Kitt. Mange drag queens er begyndt deres karriere i Barracuda Lounge. Det var en af ​​de første homobarer i Hell's Kitchen, der havde et dragshow hver aften, hvilket gør det til en af ​​de mere historiske barer i byen. Det handler dog på ingen måde med tidligere herligheder. Barracuda Lounge er stadig et godt valg til en homoseksuel aften i Hell's Kitchen.

Flaming Sadles NYC

Flaming Sadles NYC

Denne bar er kendt som en homoseksuel mandlig version af Coyote Ugly. Du vil se mænd klædt som cowboys danse på baren. Personalet er kendt som "Flaming Saddles Bandits." Dette er New York, så der er ingen egentlige cowboys, men det burde ikke forhindre homoseksuelle mænd i at klæde sig som cowboys for din underholdning. Flaming Saddles serverer krydret sydstatsmad med et mexicansk twist. Drikkevarer er også godt prissat. Dette er et godt sted at drikke med venner i en hyggelig atmosfære. Det er et godt valg for turister, der ønsker at opdage homoscenen i Hell's Kitchen.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i New York City

Gennemse et udvalg af ture i New York City fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in New York til din rejseFå din guide