Shanghai Pride 6 - Den bedste endnu!

Shanghai Pride 6 - Den bedste endnu!

Shanghai PRIDE har med succes afsluttet sin sjette årlige fejring.

En kombination af fester og kulturelle begivenheder tiltrak mere end 5000 tilhængere, fejrede mangfoldighed og tolerance og udsendte det stærke budskab om at være "Bedre Sammen".

Shanghai Pride åbningsfestEn pre-Pride-begivenhed i 390 Shanghai-klubben var en aften med deling af historier fra det virkelige liv. Den 12. og 13. juni markerede åbningen af ​​Pride Foto- og Kunstudstillingen "Kærlighed & Sundhed".

Lørdag den 14. juni var der et 6 km langt Pride Run, som startede fra kl Langham, Xintiandi til The Bund og tilbage efterfulgt af en Pink BBQ på The Langham, støttet af American Apparel og Helan. Dagen kulminerede med den officielle åbningsfest med en optræden af ​​Peter Le på M2. På trods af vanskeligheder med stedet, var det en fantastisk aften, der tiltrak 2000 tilhængere.

Søndag den 15. juni var der en paneldiskussion om transkønnedes sundhed, rettigheder og samfundsopbygning, som var vært for det amerikanske generalkonsulat. LGBT Groups Open Day den 21. juni, arrangeret af Shanghai Community Center, var dedikeret til netværk og facilitering af fremtidige lokale LGBT-relaterede projekter. Det blev suppleret med hiv/aids-paneldiskussion "Love & Beyond" og PFLAG-konferencen "Embrace Your Children" i Andaz Hotel, støttet af Helan Online. Mere end 600 mennesker deltog i arrangementerne støttet af det britiske generalkonsulat.

Pride6-filmfestivalen åbnede den 15. juni i The British Centre, efterfulgt af visninger afholdt på det tyske, britiske, canadiske, luxembourgske og danske generalkonsulat i løbet af ugen, der fremhævede universel kamp for liv og kærlighed ud over heteroseksualitets stive rammer.

Identity Theatre Series samlede et fantastisk publikum, både på scenen og blandt publikum. Pride6 præsenterede to originale skuespil - "Izzie og Irving" skrevet af Sanyi og "Rendezvous", en tragikomedie skrevet af Jason og Svetlana Lasky. Dedikeret til transkønnet samfund blev stykket (støttet af det hollandske generalkonsulat) efterfulgt af interaktive sessioner mellem instruktøren, skuespillerne, publikum og Prides udsøgte gæster - Sisters of Perpetual Indulgence.

Sister Roma of the Sisters var vært for LGBT Trivia Night den 18. juni i 390 Shanghai.

Shanghai Pride afslutningsfestAfslutningsfesten, selvom den blev tvunget til at skifte mødested i sidste øjeblik, var en kæmpe succes. Arrangørerne arbejdede utrætteligt for at lede publikum til det nye spillested. Anslået 800 deltagere havde en fantastisk tid underholdt af Pride Beats, DJ Kuma Ray, den alsidige jazzsangerinde Denise, danserne Vboiz, Benson og KK fra Taiwan, Drag Queen Foxxy Femm og NoFactCreative Group.

Salget fra kunstudstillingen blev doneret til Beijing Zuoyou, en organisation med fokus på hiv/aids-bevidsthed og forebyggelse og omsorg for de smittede. Indtægterne fra Pride Run gik til Chengdu Tongle, en LGBT-organisation i Sichuan-provinsen. Salg af lodtrækningsbilletter hjælper med at støtte LesTalk, en lokal lesbisk medie- og begivenhedsorganisation.

billedkredit - Shanghai Pride hjemmeside

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Shanghai

Gennemse et udvalg af ture i Shanghai fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Shanghai til din rejseFå din guide