Vores top 5 homoseksuelle Mykonos rejsetips

Vores top 5 homoseksuelle Mykonos rejsetips

Mykonos er en af ​​de bedste homoseksuelle destinationer i Europa. Det byder på garanteret sommersol, nogle gode strande og et vildt natteliv.

Der er endda nogle gode arkæologiske seværdigheder for dem, der ønsker at tilføje noget kultur i deres ferie. Ikke underligt, at det har lånt sit navn til så mange homoseksuelle barer og saunaer rundt om i verden.

Her er vores top fem gay-rejsetips for at få mest muligt ud af din homoseksuelle Mykonos-ferie.

1 - Strand

Hvis du vil have sol og sand, Elia Beach skal være dit nummer et valg. Det er en af ​​de største strande på øen med klart, sikkert vand.

Sektionen til højre er nudist og gradvis mere homoseksuel. Hvis du fortsætter med at gå, er de næste par bugter udelukkende homoseksuelle med nogle alvorlige krydstogter mellem klipperne.

Du kan også prøve Superparadis. Dette plejede at være den største homoseksuelle strand på øen, men den er nu blandet, og en stor campingplads har overtaget. Der er dog stadig en stor homoseksuel sektion på højre side, og festen i strandbaren starter omkring solnedgang hver dag.

2 - Kultur

Mykonos-vindmøllerAt slentre rundt i den smukke by Mykonos og se Lille Venedig fra vindmøllerne er et utroligt højdepunkt. Hvis du vil tilføje lidt mere kultur til din ferie, har Mykonos Arkæologiske Museum (Tir-Søn 09: 30-15: 00; € 2) interessante fund fra nærliggende øer, herunder en slagterkrop af Hercules.

Imidlertid slår intet en halvdagsudflugt til The Unesco Heritage Site i Delos, en ø 3.5 km sydvest for Mykonos. Dette er fødestedet til Apollo, guden, der definerede mandlig skønhed i vestlig kunst.

I sæsonen afgår både til Delos fra venstre for Mykonos by havn fra Tir-Søn kl. 09:00, 10:00 og 11:00 og vender tilbage kl. 14:00, 15:00 og 16:00. Du kan købe billetter fra en kiosk foran (17 € retur).

3 - Mad

Mykonos by har et fremragende udvalg af restauranter at vælge imellem, men prøv Nikos mindst én gang (Agias Monis; middag – sent). I tidligere tider var Nikos den vigtigste "homoseksuelle" restaurant, og stedet, hvor man kunne møde øens berømte pelikan, Petros. Pelikaner kommer og går, homoseksuelles rettigheder er blevet væsentligt forbedret, men Nikos er der stadig og byder velkommen til homoseksuelle turister med sin hjemmelavede madlavning.

4 - Drik

Fang lidt søvn inden du går til homoseksuelle barer som f.eks Lola (Pitaraki & Mitropoleos; 19:00 – sent).

De to største homoseksuelle barer / klubber ligger ved siden af ​​hinanden ved den gamle havn og kommer ikke i gang før efter midnat: Babylon med sine internationale Djs og Jackie O' med sine trækdronninger.

kirken Paraportiani5 - Krydstogt

Hvis du til enhver tid føler dig kåt, kan du prøve de to vigtigste cruising natklubber. De offentlige toiletter overfor Glam ved siden af ​​rådhuset har ikke haft elektriske lys i flere årtier af en god grund. Politi og myndigheder ved meget godt, hvad der foregår, men de lader dem fungere som et uofficielt mørkerum.

Hvis du går længere op, ud over Babylon, finder du kirken Paraportiani. Det er et af de vigtigste religiøse monumenter i Grækenland, der stammer fra 1400'erne, men efter kl. 03:00 fungerer de gamle døråbninger, der tidligere husede munke, som et gay-cruising-sted. Den smalle rullestenstrand bag Paraportiani er også fyldt med fyre på udkig efter en partner til natten.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Mykonos

Gennemse et udvalg af ture i Mykonos fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Mykonos til din rejseFå din guide