Mest populære homoseksuelle hoteller 2021

Mest populære homoseksuelle hoteller 2021

De mest bookede hoteller på Travel Gay.

Fra Tokyo til Berlin har vi samlet en liste over vores mest bookede hoteller i løbet af det sidste år. Nogle er homohoteller, andre er homo-populære. Travel Gay er verdens mest besøgte homorejsewebsted. Vi får over 50 millioner sidevisninger om året. Du kan garantere, at vores mest bookede hoteller afspejler smagen hos homoseksuelle rejsende verden over.

 

Leder du efter et homo- eller homovenligt hotel? Stop med at lede.

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae

 

APA Hotel Shinjuku-Gyoemmae - Tokyo

 

Lige rundt om hjørnet fra Shinjuku-Gyoenmae station er Hotel Shinjuku smart og prisbilligt. Tokyos bedste homoseksuelle natteliv kan findes i Ni-chome-distriktet op ad vejen. Det er også i nærheden af ​​en af ​​Tokyos mest populære gay saunaer. Værelserne er kompakte og velindrettede. Dette er en god base, hvorfra man kan udforske Japans store hovedstad.

Maden serveres hele dagen i hotellets steakhouse i stueetagen. Det er 15 minutters gang til Shinjuku.

Book direkte.

Trinity Silom Hotel

 

Trinity Silom Hotel - Bangkok

 

Bangkok er en stor og larmende by. Dette hotel er beliggende på en stille gade. Det Silom homoseksuel scene er lige uden for døren. Du har al handlingen i gåafstand med fordel af en fredelig nattesøvn. Personalet er meget homo-venligt. Trinity Silom har været en konsekvent favorit på Travel Gay for flere år.

Der serveres morgenmad hver morgen, og du finder en pool og fitnesscenter i den tilstødende bygning.

Book direkte.

Hotel Ritual Torremolinos

 

Hotel Ritual - Torremolinos

 

Et hotel kun for homoseksuelle mænd på Costa Del Sol i Spanien, en af ​​Europas mest populære feriedestinationer. Det er i hjertet af Torremolinos, og det har direkte adgang til Bajondillo-stranden. Der er spa, sauna, nudistområde og tagbar. En feststemning hersker. Dette er et godt valg til en homoseksuel festferie i Spanien.

homoseksuelle natteliv i Torremolinos er i let gåafstand.

Book direkte.

 

Axel Hotel Berlin

 

 

Axel Hotel - Berlin

 

Axel er Europas mest kendte mærke af homohoteller, og Axel Berlin har længe været populær på Travel Gay. Det er beliggende i Schöneberg, Berlins berømte homoseksuelle distrikt. KaDeWe indkøbscenter er let tilgængeligt. Axel Berlin er et festhotel, men det er også stilfuldt, og værelserne er meget smarte. Hotellets bar er noget af et mødested for homoseksuelle jetsettere.

Berlins homoseksuelle natteliv er legendarisk. Hvis du ønsker at feste, så er dette byen for dig.

Book direkte.

Imperial Palace Boutique Hotel

 

Imperial Palace Boutique Hotel - Seoul

 

Beliggende i hjertet af Itaewon, er Seouls bedste natteliv lige uden for døren. Hotellet har nogle livlige kunstværker på væggene. Itaewon er det område, der er mest populært blandt turister - du vil se en masse amerikanske soldater her omkring, når de ikke har travlt i den demilitariserede zone. Det er også fyldt med homoseksuelle barer og restauranter.

Værelserne er kompakte, men kunstfærdigt designet til at føles luftige og rummelige.

Book direkte.

 

St Giles London

 

 

St Giles - London

 

London er en stor og dyr by. Det tiltrækker over 30 millioner mennesker årligt. Det kan være svært at vælge det rigtige hotel - hvor begynder du overhovedet? St Giles er det mest populære hotel i London Travel Gay. Det er behageligt og overkommeligt. Sohos livlige natteliv og butikkerne på Oxford Street er lige uden for døren.

At bo i det centrale London maksimerer dine oplevelser af byen. Mange af de store attraktioner er walkable. Transportforbindelserne er også fremragende.

Book direkte.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Aarhus

Gennemse et udvalg af ture i Aarhus fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Århus til din rejseFå din guide