Koh Lipe, mindre kendt men ikke mindre fantastisk

Koh Lipe, mindre kendt men ikke mindre fantastisk

Travel Gay Asien besøger den smukke fjerntliggende Lipe-ø i det sydlige Thailand.

Koh Lipe er en meget lille, men perfekt formet ø i Andamanhavet i Satun-provinsen, tæt på malaysiske grænse.  

Øen ligger ved grænsen til Tarutao National Marine Park. For at komme til Koh Lipe fra Bangkok skal du tage et fly til Hat Yai (1.5 time) og derefter tage en minibus eller taxa til Pak Barra-molen (ca. 2 timer). Fra molen, overfør til en speedbåd til Lipe, der tager lidt over en time.

Strande

Øen har tre fantastisk smukke sandstrande: Sunset beach, Sunrise beach og Pattaya beach. Indkvarteringen spænder fra enkle bungalower til villaer med aircondition. Du kan gå rundt på hele øen på lidt over en time. Det bedste tidspunkt at gå er fra november til maj. Lavsæsonen (maj - oktober) har en tendens til at være regnfuld og bedst undgås.

Øen er omgivet af krystalklart vand og hvidt, blødt sand. Koh Lipe, og de omkringliggende øer er gode til snorkling med et stort udvalg af fisk og koraller, der kan ses kun få meter fra kysten.

Spise og shoppe

Der er en "Walking Street", hvor de fleste virksomheder åbner om aftenen til sent. Du finder restauranter, caféer, barer, butikker, massagesaloner og bekvemme butikker. Flere virksomheder og hoteller er under opbygning. Så selvom øen stadig ikke er alt for udviklet (ingen 7Eleven og ATM endnu), jo før du går, jo bedre.

Denne lille ø har ikke nogen homoseksuel scene, men du vil blive overrasket over at finde så mange ladyboy servitricer, især på resortet vi boede på - Bundhaya feriested. Med mindst et dusin ladyboys er denne udvej (og hele øen) lige så homoseksuel som den bliver!

Selvfølgelig, når homoseksuelle drenge snakker med lady-boys, hilarity følger. Der er masser af øjen slik at holde dit sind og hvad ikke travlt!

Indkvartering

Vores bedste hotelanbefalinger på Koh Lipe er:

Alternativt kan du Klik her for at søg alle hoteller på Koh Lipe.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Koh Lipe

Gennemse et udvalg af ture i Koh Lipe fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Koh Lipe til din rejseFå din guide