The Big Coconut Guesthouse

Homoseksuelle gæstehuse USA

De bedste homoseksuelle gæstehuse i USA.

 

Vil du have en romantisk, kulturel eller festlig ferie i et homoseksuelt pensionat? Led ikke længere - her er vores opsummering af de bedste homoseksuelle ophold i USA.

 

Fra Provincetown til Boston har vi samlet den ultimative liste over gæstehuse for homoseksuelle.

 

Provincetown & Cape Cod, Massachusetts

 

 

Kro på 7 Central

 

Hold dig centralt i det homoseksuelle tilflugtssted, Provincetown, ved at vælge Inn at 7 Central. Mindre end en blok væk fra de homoseksuelle scener i Commercial Street, vil du være midt i det Provincetown natteliv.

Efter en lang nat med fester kan du nyde B & B-charme med bekvemmeligheder på boutiquehotellet på Inn at 7 Central.

Book direkte.

 

Secret Garden Inn

 

Hvis du vil forblive centralt, men stadig have lidt ro i Ptown, lover Secret Garden Inn en fantastisk beliggenhed og ro sammen.

Det idylliske havkaptajnhus fra 1830'erne har en lækker have, der er perfekt til at slappe af i, inden du begiver dig ind i hjertet af Provincetown. Som du kun er 97 skridt væk fra!

Book direkte.

 

Land's End Inn

 

For dem, der ønsker at opleve Provincetown med den største glamour, er Land's End Inn dit sted. Historisk arkitektur og skræddersyede antikviteter sikrer intet mindre end Cape Cod excellence.

Kun 15 minutters gang fra homoseksuelle barer på Commercial Street, Lands End er en lomme af privat luksus med nem adgang til centrum for homoseksuel aktivitet i Provincetown.

Book direkte.

 

Fort Lauderdale, Florida

 

 

The Big Coconut Guesthouse

 

Somrene i Provincetown er måske ikke lange nok for dig, så her er, hvad Sunshine State har at byde på.

Fort Lauderdales førende gæstehus for homoseksuelle ligger en kort køretur fra Wilton Manors, byens homoseksuelle natteliv, der er hjemsted for alibi, GYM Sportsbar , Puben for at nævne nogle få.

Med din vært David er du sikker på at blive taget hånd om under dit sjove ophold på Big Coconut.

Priser og flere billeder.

 

Ananas punkt

 

Vil du slippe løs i Lauderdale? Dette tøj valgfri gæstehus og resort har to hektar privat jord, som du kan boltre dig i.

Aktiviteter og afslapning er i overflod på Pineapple Point. Med gratis cykler og et fitnesscenter til din rådighed, en pool, jacuzzier og massage, vil du ikke kede dig under dit ophold.

Pineapple Point, som ligger under 2 km fra Museum of Art og butikkerne og butikkerne i The Galleria, er et centralt beliggende, homoseksuelt ophold, som er svært at afslå.

Book direkte.

 

Boston, Massachusetts

 

 

Taylor House B&B

 

Beliggende i det stramme og forskelligartede kvarter Jamaica Plain ligger denne ejendom fra 1853 midt i samme storslåede strukturer og det smukke landskab og grønne områder i kvarteret. Taylor House tilbyder ro i deres hjem og haver og er ideelt til et fredeligt ophold i Boston.

At holde regelmæssige musik- og kunstbegivenheder i deres funktionsrum, det er kultur, der skal nydes uden engang at forlade B&B!

Taylor House er stolt af at give deres gæster et godt måltid til at starte deres dag og tilbyder en vidunderlig morgenmad, der vil være et af højdepunkterne i dit ophold og kan rumme veganske kostvaner.

Book direkte.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Boston

Gennemse et udvalg af ture i Boston fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Boston til din rejseFå din guide