Montreal

Oplev Montreals Gay Village

Udforsk det homoseksuelle hjerte i Montreal.

Montreal kan prale af en af ​​de største homoseksuelle landsbyer i verden. Det handler om en 15-minutters gåtur fra brostensbelagte gader i det gamle Montreal, den historiske del af byen. Montréals homoseksuelle distrikt var engang en fattig, ubeskrivelig del af byen. Det summende homoseksuelle natteliv livede snarere tingene op og startede den uundgåelige gentrifikationsproces.

Den homoseksuelle landsby er lige i hjertet af byen, ligesom Londons Soho. Montreal er i høj grad en by med distrikter, hver med sin egen karakter. Mange af Montreals bedste homoseksuelle spillesteder og begivenheder er ikke engang i homoseksuelle landsbyen. Når det er sagt, er mange det! Den homoseksuelle landsby er også et godt sted at bo, og det er mere overkommeligt end det gamle Montreal.

Du vil vide, at du er i den homoseksuelle landsby, når du ser de farverige bolde ovenover. (Tag tankerne ud af tagrenden, det er kunst!). Boldene er designet af Claude Comier - de er blevet det mest ikoniske symbol på den homoseksuelle landsby. Du vil også se en overflod af regnbueflag. Hovedgaden er Rue Sainte-Catherine.

I sommermånederne bliver landsbyen meget travl - det samme gør det historiske distrikt op ad vejen. Dette er Canadas frankofone hovedstad, derfor finder du masser af terrasser. Det er kun for fodgængere, så barerne og restauranterne løber direkte ud på gaden. Den franske definerede cafekultur. Montreals homoseksuelle landsby er et fremragende sted for folk, der ser på. Du vil ikke finde mangel på øjenkonfekt.

Mado Cabaret

 

Mado Cabaret

 

En af de mest ikoniske homoseksuelle barer i Montreal, Cabaret Mado er noget af en institution. Du kan ikke gå glip af det - det skrigende design over indgangen er ret karakteristisk: en dragqueen af ​​papmache. Du vil se nogle af Montreals fineste dragtalenter her, fra etablerede dronninger til kommende skuespil. Sagen plejer at foregå på fransk, men hvis der er nok turister i huset, kan dronningerne skifte til engelsk.

Bar Le Cocktail Montreal

 

Bar Le Cocktail

 

Denne bar ligger i hjertet af den homoseksuelle landsby. Happy hour finder sted mellem 5-8. Det er et godt sted at få en tidlig aftendrink og chatte. Som natten skrider frem, bliver tingene mere livlige og støjende. Du finder drag queens, karaoke og DJs - festen fortsætter til de tidlige timer.

Klub Enhed

 

Klub Enhed

 

Den største homoseksuelle bar og klub i Montreal, det er her du ender på en stor aften i homoseksuelle landsby. Det er bedst at afslutte din nat her efter lidt barhopping. Hvis du dukker op for sent, kan der være køer. Drikkevarer er ikke for dyre her. Du finder nogle af de fineste eksemplarer af Quebecois-natten her.

Le Saloon Montreal

 

Le Saloon

 

Du skal rette det tømmermænd, hvad skal jeg gøre? Gå til Le Saloon og bestil en burger. Du finder også andre tømmermændsstødende måltider og sunde muligheder. Happy hour starter kl. 4 her, så du kan have et godt timet hår på hunden.

Ultimate Montreal eftermiddagstur - engelsk

 

Mad og drikke

 

Montreal er veletableret som en stor kulinarisk destination. Berømthedskokken Anthony Bourdain var fan af Montreals madscene, og han hjalp med at bringe den til bredere opmærksomhed i sit tv-program. Nogle af Bourdains bedste spisesteder i Montreal omfatter Au Pied de Cochon til fine middage, Wilensky's Light Lunch for noget uformelt og Joe Beef til kød og skaldyr. Hvis det er godt nok for Bourdain, er det godt nok for dig.

Hvis du vil spise i selve homoseksuelle landsbyen, vil vi anbefale Le Red Tiger til vietnamesisk, Rotisserie St-Hubert til klassisk fransk uformel spisning og Crux Comptoir, hvis du føler dig meget sund og organisk.

En af de bedste ting, du kan gøre i Montreal, er at gå. Franskmændene opfandt begrebet flaneur i det 19. århundrede. Flaneur udforsker byen uden destination i tankerne, både dag og nat, på udkig efter sensorisk stimulering. Montreal er et godt sted at prøve din hånd på Flanerie.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Hvad sker der i dag

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Montreal

Gennemse et udvalg af ture i Montreal fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Montreal til din rejseFå din guide