En homoseksuel guide til Toronto

En homoseksuel guide til Toronto

Toronto er super indbydende for homoseksuelle rejsende

Toronto er et lyst og travlt centrum for det kosmopolitiske liv i Canada og er også landets mest folkerige by. Toronto bliver gentagne gange valgt til et af de bedste steder i verden at bo og er en lige så behagelig destination for homoseksuelle rejsende.

Kunst- og kulturscenen i Toronto er en af ​​de mest lovende i verden og er kendt for sin enorme befolkning af kunstnere og reklamer, der driver byens ry som et knudepunkt for innovation og skabelse. Toronto er også en bikube af multikulturalisme og mangfoldighed, og foodies vil nyde de brede og varierede muligheder for at spise og spise ude, hvoraf mange findes i centrum.

Torontos homoseksuelle scene er en af ​​de mest forskelligartede og unikke i verden og sætter en global standard for, hvordan homoseksuelle samfund kan bevare deres kultur, mens de moderniserer deres identitet. Byens homoseksuelle landsby er også en af ​​de største og mest populære i Nordamerika og byder på mange filmsteder fra den ikoniske USA-version af kult-tv-showet 'Queer as Folk'.

 

Homoseksuelle barer og klubber i Toronto

 

Toronto tegn

Torontos homoseksuelle landsby er hjemsted for en forskelligartet og livlig blanding af homoseksuelle klubber og barer, som rejsende kan nyde, og området betragtes som en af ​​de bedste destinationer i Nordamerika for homoseksuelle turister.

Woodys bar blev udødeliggjort af USA -versionen af ​​'Queer as Folk', der fremhævede stedet som favoritstedet for showets homoseksuelle karakterer. Denne travle multi-level klub er kendt for at være vært for dragshows i verdensklasse fra lokale og turnerende dronninger og byder også velkommen til en forskelligartet skare med hensyn til aldre, stammer og stilarter.

Boutique-bar er en af ​​de mest trendy steder i Torontos homoseksuelle landsby og har en fantastisk udsigt over den ikoniske Church Street. Baren har en imponerende udendørs terrasse, der gør det til det perfekte sted til eftermiddagsdrink på en varm sommerdag. Der findes et bredt udvalg af drinks på Boutique Bar og blandes af venlige og opmærksomme bartendere.

Torontos homoseksuelle klubscene led under coronakrisen i 2021. Nogle af Torontos mest populære homoseksuelle klubber lukkede, herunder Club120 og Fly 2.0, som også var et stort optagelsessted for Queer as Folk.

 

Homoseksuelle hoteller i Toronto

 

Der er en overflod af muligheder for gæster, der ønsker at bo i hjertet af Torontos homoseksuelle landsby, med varierende prispoint og smag. Anndore House hotel ligger kun tre minutter fra centrum af byens homoseksuelle landsby. Dette stilfulde sted er præget af synlige murstensvægge, en fantastisk byudsigt og elegant dekoration. Gæsterne kan slappe af med værelserne pladespillere og fladskærms-tv. Hotelværelserne har adgang til et fitnesscenter, der er tilgængeligt døgnet rundt, for hotellets gæster.

Hazelton er et 5-stjernet hotel beliggende få minutter fra Pegasus bar og Boutique Bar, to af Torontos mest populære homoseksuelle barer. Gæsterne kan slappe af i den moderne luksus The Hazelton, med spa-stil bade og intern gourmetrestaurant. Hotellet kan også prale af et imponerende skønhedscenter, der tilbyder en række behandlinger og procedurer samt et fuldt udstyret spa.

Beliggende i byens centrum og ligger i en slank glasskyskraber, Ritz-Carlton Toronto tilbyder raffineret luksus til sine gæster, der kan nyde det elegante og moderne interiør og vægge foret med kunst indsamlet fra hele Canada og kloden. Kirsebæret på kagen, der er Ritz-Carlton, er hotellets Clarins Spa, hvor gæsterne kan nyde en række behandlinger og massage fra højtuddannede terapeuter.

 

Nudist homoseksuel strand i Toronto

 

Gay Beach i Toronto

En kort færgetur væk fra hovedbyen finder du Hanlan's Point som er et dejligt område fuld af natur. Det omfatter også Torontos nudiststrand. Selvom det ikke kun er en homoseksuel strand i Toronto, byder stranden velkommen til alle, der ønsker at lade det hele hænge ud. Let tilgængeligt med færge, vil du gerne medbringe din egen mad og drikke for dagen, da der er meget lidt rundt, selvom resten af ​​øen har nogle kiosker og butikker. Som der står på skiltene, er fotografering ikke tilladt!

 

Udforsk naturen i Toronto

 

Toronto udsigt fra Hanlans punkt

Hanlan's Point er et fantastisk sted at gå en tur, selvom nøgen solbadning ikke er din ting. Det tilbyder en fantastisk udsigt over byen samt Lake Ontario. Toronto er hjemsted for over 1,500 grønne områder, der hver især kan prale af en række stier, strande, cykelruter og vilde områder. Disse rum tilbyder rejsende et afslappende sted at flygte fra byens livlighed.

Alexander Muir Gardens er et populært rejsemål for bryllupper og fotoshoots, og det er ingen overraskelse. Haverne har perfekt velplejede blomsterhaver og udsmykkede områder. Rejsende opfordres til at udforske de mange stier, der slanger sig gennem grunden.

High Park er det største grønne område i Toronto og er kendt for sit varierede udvalg af miljøer og attraktioner, som rejsende kan nyde. Besøgende kan nyde parkens zoologiske have, søpromenaden og flere vandrestier og kunne let bruge en hel dag på at udforske alt, hvad dette unikke og smukke rum har at tilbyde. Parken giver rejsende et stille rum til at flygte fra støj og handling fra Torontos centrum.

 

Bliv nedsænket i victoriansk arkitektur

 

Distillery District er et unikt og bredt bevaret område i Toronto, der er blevet beskyttet af dets betegnelse som et nationalhistorisk sted i Canada. Distriktet er hjemsted for Nordamerikas største samling af victorianske bygninger, hvoraf mange er blevet omdannet til charmerende og autentiske lokale kaffebarer og caféer.

Området fremstår fra efteråret som et vintereventyrland, og periodens arkitektur giver den perfekte kulisse til de mange julemarkeder og vinterfestivaler, der trækker tusindvis af besøgende til området hvert år. Det er også værd at udforske og besøge Casa Loma, som er blevet brugt som baggrund for film som X-Men. Læs mere: Ting at gøre i Toronto.

 

Homoseksuelle rettigheder i Toronto

 

LGBT + rettigheder i Canada er nogle af de mest avancerede i Amerika, og meget af den canadiske LGBT + befolkning nyder et komplet sæt beskyttelser og rettigheder. I Toronto specifikt er den homoseksuelle befolkning tydelig og indlysende, og homoseksuelle rejsende vil bemærke de mange stolthedsflag, der er spredt rundt i byen. Canada var et af de første lande, der oprettede en tredje kønsmulighed på officielle dokumenter for personer, der identificerer sig som ikke-binære.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Flere Gay Travel Nyheder, interviews og funktioner

De bedste ture i Toronto

Gennemse et udvalg af ture i Toronto fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Toronto til din rejseFå din guide