Kuala Lumpur

En homoseksuel guide til Kuala Lumpur

Udforsk Malaysias livlige hovedstad

En by, hvor topmoderne glasskyskrabere ligger i grønne og behagelige gader i centrum, er Kuala Lumpur en unik og spændende placering. Byen er en legeplads for Asiens superrige og er hurtigt blevet en global destination og betragtes ofte som en af ​​de mest internationale byer på planeten med en multikulturel befolkning og fremragende verdens transportforbindelser.

Byen har en rig og fascinerende historie, fra de malaysiske og kinesiske bosættere, der smed det oprindelige område fra den tykke jungle til de britiske kolonialister, der invaderede og forvandlede samfundet og opførte utallige store victorianske bygninger. Efter Malaysia fik uafhængighed i 1957, begyndte Kuala Lumpur at blomstre og blev det populære rejsedestination, som det er i dag.

På trods af en moderne infrastruktur og futuristisk arkitektur er Malaysias holdning til homoseksualitet arkaisk. LGBT + -personer kan modtage domme på op til 20 år for seksuelle handlinger af samme køn, og caning er en almindelig straf for dem, der flagrer deres identitet. På trods af dette er der et diskret, men alligevel lidenskabeligt LGBT-samfund i byen, der byder homoseksuelle rejsende velkommen med åbne arme.

Kuala Lumpur

Homoseksuelle klubber og barer i Kuala Lumpur

Den forfærdelige menneskerettighedssituation, som LGBT + -folk i Kuala Lumpur står overfor, betyder, at de fleste homoseksuelle spillesteder er mere diskrete end i andre byer, og det faktum, at homoseksualitet forbliver ulovlig i Malaysia, betyder, at mange homoseksuelle begivenheder ofte vil skifte sted og kun afsløre placeringen tæt på tiden . Der er dog stadig en række barer og klubber, der henvender sig til en homoseksuel klientel.

BlueBoy Discoteque er en grundpille i Kuala Lumpurs homoseksuelle scene, der har tjent det homoseksuelle samfund her i mange år. Efter kl. 1 brister klubben til live som den primære danseklub for byens LGBT + -population, og en mangfoldig og eklektisk skare kan ofte ses danse væk til malaysiske og vestlige popklassikere. BlueBoy Discoteque er kendt for sine fantastiske livebegivenheder og er ofte vært for nogle af de bedste drag-dronninger i byen. Denne pulserende og elskede klub er det perfekte sted at prøve creme de la creme i Kuala Lumpurs homoseksuelle nattelivssteder.

Hvis du er på udkig efter et sted at varme op, før du går videre til BlueBoy Diskotek, skal du ikke lede længere end Gaythering Pub. Denne lille og intime lokale homoseksuelle bar er en favorit blandt LGBT + -samfundet i byen, og med sine billige drinks og venlige atmosfære er det det ideelle sted at få et par drinks tidligt om aftenen. Karaoke her er fantastisk, og den ikke-fordømmende atmosfære gør det til et af de bedste steder at bælte dit yndlingsnummer ud.

Uden for byens centrum og med en oprørsk holdning til at matche, Utopia er det bedste sted at opleve ægte lokal homoseksuel kultur. Klubben frekventeres hovedsageligt af lokale homoseksuelle fyre, men personalet og kunderne vil være venlige og varme uanset din baggrund. Den rummelige dansegulv er altid et livligt knudepunkt for aktivitet, og der er natlige dragshows, strippere og temabegivenheder. Hvis du ønsker at fordybe dig fuldt ud i Kuala Lumpurs homoseksuelle scene, er Utopia stedet at gøre det.

Kuala Lumpur

Homoseksuelle hoteller i Kuala Lumpur

Shopping i Kuala Lumpur er stor forretning, og homoseksuelle rejsende, der ønsker at få mest muligt ud af de endeløse high-end butikker og store indkøbscentre, bør overveje at bo på ANSA Kaula Lumpur. De nyrenoverede værelser på ANSA er hver afsluttet med et slankt og moderne design, prioriteret plads og komfort. Badene på værelset er et romantisk og overdådigt strejf, der giver gæsterne mulighed for at nyde den fantastiske udsigt over byen, mens de har en afslappende blødgøring. Hotellet ligger ikke kun tæt på de bedste butikker i byen, men også de fleste homoseksuelle barer og klubber.

Poolen på tagterrassen ved Invito Hotel Suites er langt højdepunktet på dette moderne hotel. Den store infinity-pool byder på en fantastisk udsigt over skyline og et stille rum over de travle gader i det centrale Kuala Lumpur, og er det perfekte palads til at slappe af efter en dag med udforskning. Hotellet består af suiter i lejlighedsstil, der inkluderer opholds- og soveområder samt et velindrettet køkken. Suiterne er en god mulighed for homoseksuelle rejsende, der værdsætter privatlivets fred og selvforsyning, når de rejser. Ud over flere nærliggende spillesteder kan Invito også prale af en restaurant og bar på stedet.

Kuala Lumpur er den sjette mest besøgte by på planeten, og det er derfor ikke overraskende, at der er flere luksushoteller, der tilbyder meget bedre værdi end mange andre steder. Et sådant sted er GTower Hotel, en prisvindende virksomhed i hjertet af Kuala Lumpur. Takket være dets lille økologiske fodaftryk og sit engagement i miljøet var GTower det første hotel i Malaysia, der blev tildelt en grøn rating, og dette socialt bevidste hotel er omtrent lige så bøssevenligt som det bliver. De stilfulde og rummelige værelser tilbyder et strejf af luksus til dit ophold og garanterer dig en afslappende oplevelse.

Kuala Lumpur

Homoseksuelle saunaer i Kuala Lumpur

Saunaerne i Kuala Lumpur har tendens til at være velholdte og komfortable med et par virksomheder spredt rundt i byen. Det rummelige interiør og adgang døgnet rundt ligger i et stort område Mandi Manda en af ​​Kuala Lumpurs mest populære homoseksuelle saunaer. Stedet tiltrækker store og forskelligartede skarer, der strømmer gennem dørene for at nyde de tre etager af hedonistisk sjov. Lokalet kan prale af en række faciliteter, herunder et fitnesscenter, dampbad, regnbade og endda sin egen cafe. Ligesom Mandi Manda vil mange homoseksuelle saunaer i byen ikke reklamere for deres LGBT + -fokus, men når det først er indeni, bliver dette meget klart.

KL

Homoseksuelle rettigheder i Kuala Lumpur

Som mange teokratier er styringen af ​​Malaysia i høj grad påvirket af religiøse overbevisninger, værdier og skriftlige ideologier. Den overvejende tro på Malaysia er islam, og Koranens lære dikterer stærkt de love, der foreslås og vedtages i landet. Af denne grund står LGBT + -personer i Kuala Lumpur over for diskrimination, fare, fordomme og vold i uforholdsmæssigt høje forhold til cisgender og heteroseksuelle befolkning. Straffes med op til 20 års fængsel, seksuel aktivitet af samme køn er strengt forbudt i Malaysia og vigilante henrettelser, og tortur af LGBT + -personer tolereres og undertiden opmuntres af politiet.

Der har ikke været nogen indikationer af, at den malaysiske regering legaliserer ægteskab af samme køn, og ligeledes er der ingen love, der beskytter LGBT + -personer mod diskrimination og afslag på tjeneste. Åbenlyst homoseksuelle LGBT + -personer har forbud mod at tjene i militæret. I modsætning til mange lande forbliver den offentlige mening om LGBT + -spørgsmål negativ og viser små tegn på forbedring. I 2011 viste en meningsmåling, at 8% af den malaysiske befolkning mente, at homoseksualitet skulle accepteres.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Kuala Lumpur

Gennemse et udvalg af ture i Kuala Lumpur fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Kuala Lumpur til din rejseFå din guide