Ho Chi Minh

En gay guide til Ho Chi Minh City

Udforsk Vietnams største by

Indtil 1975 var Saigon det officielle navn for byen, der nu er kendt som Ho Chi Minh City. Opkaldt til ære for Vietnams præsident efter Saigons fald, er Ho Chi Minh City den største by i Vietnam efter befolkning og en af ​​de mest populære byer for backpackere og turister i verden.

Ho Chi Minh City er tempofyldt, kaotisk og kan være overvældende, men det er det, der gør det til et så spændende og attraktivt sted for rejsende fra hele verden. Byens gader er fyldt med ting at opdage, fra små butikker og skjulte spisesteder til fascinerende og gribende museer.

Byen er også hjemsted for en lille, men voksende homoscene. Størstedelen af ​​Ho Chi Minh Citys homoseksuelle spillesteder kan findes i den livlige bymidte, kendt som District 1. Gayscenen i Ho Chi Minh City er måske ikke så oplagt som i nærliggende Bangkok og Taipei, men den er lige så levende og sjov, når du først finder den.

Ho Chi Minh

Gay barer og klubber i Ho Chi Minh City

Gayscenen i Ho Chi Minh City er lille med kun få spillesteder, der identificeres som strengt LGBT+-rum, men barerne og klubberne, der gør, er sjove, livlige og fulde af stolthed.

Populært blandt et yngre publikum og beliggende i hjertet af backpackerdistriktet, Le PUB er et yndet hangout blandt LGBT+-lokalbefolkningen i byen. Baren som en sjov og afslappet atmosfære med en chillout lounge og karaoke område. Le PUB's omfattende ølliste, natlige tilbud og cocktails har tendens til at blive meget travlt i weekenden og tiltrækker de store menneskemængder, som ofte kan ses vælte ud i de tilstødende gader.

Kendt for sine flotte menneskemængder og dragshows, Republic Lounge er en populær homobar i hjertet af Ho Chi Minh City. Klubben serverer et udvalg af drinks i moderne og trendy omgivelser, også populær blandt en yngre befolkning, Republic Lounge er kendt for sine lange happy hours og travle weekendoptrædener.

THI Bar er en homoseksuel ejet og centreret klub, der tiltrækker en blandet skare af turister og lokale i alle aldre. Baren er lille og er hjemsted for natlig levende musik, der viser nogle af Ho Chi Minh Citys bedste og mest lovende kunstnere. THI er kendt for sine faste happy hours og lokkende drinks tilbud.

Ho Chi Minh · Seværdigheder

Homoseksuelle hotel i Ho Chi Minh City

Bekvemt beliggende i Ho Chi Minh Citys centrale District 1, the Grand Silverland Hotel og Spa ligger kun ti minutters gang fra Ben Tanh-markedet og Bitexco-tårnet. Dette fantastiske 4-stjernede hotel tilbyder gæsterne moderne og elegante værelser, en tagterrasse med pool og bar. Grand Silverland giver homoseksuelle rejsende det perfekte sted at slappe af efter en dag med at udforske højhastighedstog i Ho Chi Minh City.

Hotel Continental Saigon er bygget i 1880 og mange af bygningens smukke originale træk kan stadig nydes i dag. Et af byens allerførste hoteller ligger tæt på mange af de største turistattraktioner og tilbyder gæsterne en række faciliteter, herunder fitnesscenter, dampbad og sauna. Hotel Continentals bar og restaurant er også meget anmeldt og bør betragtes som destinationer i sig selv.

Myst Dong Khoi er et af de mest populære 5-stjernede hoteller i Ho Chi Minh City, og med sin betagende arkitektur, fantastiske værelser og fantastiske faciliteter er det ingen overraskelse. Myst Dong Kho kombinerer gammel 'kolonial' stil med moderne påvirkninger for at skabe et helt unikt og levende miljø. Hvert værelse er individuelt designet og møbleret med håndplukkede genstande og klassiske vietnamesiske kunstværker.

Ho Chi Minh

Oplev Ho Chi Minh Citys rige historie

Ho Chi Minh City har en blodig og tumultarisk historie. Byen var hovedstaden i det fransk-kontrollerede Cochinchina fra 1862 til 1954, før den blev et centralt sted under USA's krig mod det nordlige Vietnam. Byen var stedet for mange globalt betydningsfulde begivenheder i løbet af denne tid, herunder at være stedet, hvor munken Thich Quang Duc berømt brændte sig selv levende, en handling, der førte til afsættelsen af ​​præsident Diem.

Rejsende i dag kan og bør udforske byens fascinerende historie på et af de mange museer og historiske monumenter. Ho Chi Minh War Remnants Museum anses for at være en rystende og bevægende udstilling af de rædsler, der blev påført det vietnamesiske folk under Vietnamkrigen. Museet ligger i Ho Chi Minh Citys distrikt 3 og er let tilgængeligt med ethvert af de offentlige transportnetværk.

Oplevelser i Ho Chi Minh City

Der er ingen mangel på sjov og udforskning at få i Ho Chi Minh City, og stedets historie, kultur og liv kan observeres rundt om hvert hjørne. Nogle af de bedste ting at se og gøre inkluderer:

  • Besøg Giac Lam Pagoda
  • Udforsk War Remnants Museum
  • Besøg Genforeningspaladset
  • Nyd en kop kaffe i Tao Dan Park
  • Tag en autentisk vietnamesisk madlavningskursus
  • Rejs langs Mekong-floden
  • Kravl og udforsk Cu Chi-tunnelerne

For et dybere dyk ned i de bedste ting at gøre i Ho Chi Minh, læs Travel Gay's guide til ting at gøre i byen.

Homoseksuelles rettigheder i Ho Chi Minh City

Vietnam er en relativt sikker og stressfri destination for homoseksuelle rejsende. I de senere år har regeringen foretaget positive og progressive ændringer i deres politikker vedrørende LGBT+-spørgsmål, hvor parforhold af samme køn og seksuelle handlinger er lovlige og ægteskaber mellem personer af samme køn, der blev legaliseret i 2015.

Vietnam er et konservativt land, og mens borgere kan opleve virkningerne af stigmatisering og fordomme, har rejsende en tendens til at være undtaget og typisk synes, at Vietnam er en indbydende og gæstfri destination.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

De bedste ture i Ho Chi Minh

Gennemse et udvalg af ture i Ho Chi Minh fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Ho Chi Minh til din rejseFå din guide