Homoseksuelle Düsseldorf

Gay Düsseldorf byguide

Første gang i Düsseldorf? Så er vores homoseksuelle byguide lige hvad du har brug for.

Düsseldorf

Hovedstaden i staten Nordrhein-Westfilien og Tysklands 7. største by. Det er hjemsted for omkring 600,000 mennesker. Det er en af ​​hovedbyerne i hovedstadsområdet Rhinen-Ruhr sammen med sin regionale rival Köln, der har 11 millioner mennesker, der bor i dette område.

Den første omtale af Düsseldorf kommer fra 1135, og byen kom under kontrol over tællingerne af Berg i 1186. Byen led mange års tilbagegang i den tidlige moderne periode, men den industrielle revolution forvandlede byen fuldstændigt. Düsseldorf var målet for tung, strategisk bombning af de allierede under 2. verdenskrig.

I dag er Düsseldorf et centrum for kultur, hvor måske berømte kunstnere tilbringer deres formative år i byen. Det er også hjemby for de elektroniske innovatorer Kraftwerk. Mode er stor forretning her, og du vil finde mange muligheder for at købe luksusvarer og luksusvarer. Dens gamle bydel byder på en kaotisk, ølfyldt aften, du måske håber at glemme.

Homoseksuelle rettigheder i Tyskland

For information om homoseksuelle rettigheder i Tyskland, se vores Homoseksuel Berlin Guide-side.

Homoseksuel scene

Mens nabolandet Köln er et af de bedste rejsemål for homoseksuelle natteliv i Tyskland, har Düsseldorf en levende og varieret homoscene. Der er et godt udvalg af BøssebarerDanseklubber og en bøssauna catering til homoseksuelle besøgende. Byen er meget fordomsfri, og homoseksuelle gæster får en dejlig aften, uanset hvor de vælger at besøge.

 

I slutningen af ​​maj fejrer Düsseldorf sin Christopher Street Day (CSD) -fester og er en meget populær begivenhed i byen. Et af hovedtrækningerne i februar's Carnival er drag queen catwalk showet, kendt lokalt som Tutenlauf. Kirmes tivoli i juli har også Pink Monday, som er populær blandt homoseksuelle og lesbiske gæster.

At komme til Düsseldorf

Med fly

Düsseldorf Lufthavn (DUS) ligger 7 km nord for byens centrum og er Tysklands 3. største lufthavn. Det er godt forbundet med destinationer i Europa og er et knudepunkt for Eurowings. Det tilbyder langdistanceforbindelser til Nordamerika, Afrika, Asien og Fjernøsten.

Fra terminalerne kan du tage en skytrain (H-bahn) til lufthavnens togstation. Herfra fører S-bahn-linjerne S7 og S11 dig ind i byens centrum på 12 minutter til € 2.50. Den samme pris gælder også for busrejser, men rejsetiden er længere (ca. 35 minutter).

Der er taxaholdepladser i lufthavnens ankomst- og afgangsområde. Chaufførerne taler sandsynligvis noget engelsk, og du kan betale med kort. Rejser koster omkring € 30 i byens centrum. Biludlejningsborde fra større virksomheder kan findes direkte foran ankomsterne. Turen til byen tager cirka 15 minutter afhængigt af trafikken.

 

Alternativt er det muligt at flyve til Köln Bonn Lufthavn (CGN) eller Weeze Lufthavn (NRN). Weeze Lufthavn er et knudepunkt for Ryanair, og du kan få meget billige flybilletter her. En direkte bus tager dig 75 minutter. Fra Kölns lufthavn kan du få en bus, der tager en time eller et tog (med transfer) fra lufthavnen.

Med tog

Düsseldorf Hauptbahnhof ligger kun en kort gåtur væk fra handlingen. Det er et stort jernbanenav i Tyskland med hurtige og regelmæssige ruter til de store tyske byer. Det har flere internationale ruter til destinationer i Schweiz, Tjekkiet, Polen, Frankrig, Belgien, Østrig og Holland.

At komme rundt i Düsseldorf

Til fods

Düsseldorfs centrum er let at krydse til fods. De fleste seværdigheder er inden for gåafstand, og det er virkelig den bedste måde at tage i majestætiske Königsallee og kaoset i Altstadt.

Med offentlig transport

Rheinbahn AG driver bus-, sporvogn- og Stadtbahn-netværket. De fleste seværdigheder er inden for A-zonen, og det er usandsynligt, at du rejser ud af denne zone. Billetter kan købes ved stop fra salgsautomater (husk at validere dem). En 30 minutters rejse koster € 1.60, en 90 minutters rejse er € 2.50 og en dagsbillet er € 5.90.

NachtExpress-tjenesten med busser og undergrundsbaner kører fra kl. 1 til kl. 4 om fredagen og lørdagen og er en fantastisk måde at komme til og fra festene på. Det offentlige transportsystem i Düsseldorf er forbundet med hovedstadsområdet Rhinen-Ruhr, så det er muligt at rejse lange afstande blot ved hjælp af offentlig transport.

Med taxa

Taxaer i Düsseldorf er rene og effektive (og for det meste Mercedes!). Der er taxaholdepladser på større steder i hele byen, og de kan hyldes på gaden. Taxa-apps som Uber og myDriver vinder popularitet.

Hvor skal man bo i Düsseldorf

Düsseldorf har mange billige hoteller at vælge imellem. For en liste over de bedste hoteltilbud bedes du tjekke Düsseldorf Hoteller side.

Ting at se og gøre

Koenigsallee - denne smukke gade med træer er Tysklands Champs-Élysées. Her finder du en række high-end butikker og restauranter.

den gamle bydel - den gamle bydel blev for det meste ødelagt under 2. verdenskrig og blev genopbygget til næsten nøjagtige specifikationer. Det er i det mindste kendt som den "længste bjælke i verden" på grund af at have 250 søjler inden for en radius på 1 km. Det er kaotisk og spændende i en weekend.

Rhintårnet - en af ​​Düsseldorfs mest ikoniske seværdigheder. Dette tårn kan ses i miles rundt. Du kan rejse til toppen, hvor der er en (overpris) restaurant, der tilbyder 360 graders udsigt over byen.

Kunstsamling NRW - Düsseldorfs fremragende kunstmuseum har to placeringer - K20 i Altstadt og K21 i centrum. Her finder du værker af Klee, Picasso og Warhol.

Rhinen Promenade - et perfekt sted at spadsere om sommeren. Der er et udvalg af gode barer her, der er perfekte til folk, der ser på.

Sankt Lambertus Basilika - denne murstensbyggede kirke er et godt eksempel på gotisk arkitektur i nedre rhinen. Dens snoede tårn er af særlig note.

Hofgarten og Goethe Museum - den første offentlige park i Tyskland. Et perfekt sted for en picnic og i Jägerhof-tårnet finder du et fascinerende museum dedikeret til forfatteren Goethe.

Schifffahrtmuseum Düsseldorf - en til anorakerne. Dette museum er dedikeret til indlandsskibsfart og er anbragt i byens gamle slotstårn.

Hvornår skal Besøg

Düsseldorf har ekstremt varme somre, som nogle gange kan grænser op til uudholdelige. Derimod er tung sne almindelig om vinteren. Sent forår og tidligt efterår tilbyder vejr, der ikke er for ekstremt, og som også undgår folkemængderne, der kommer om sommeren.

Der er mange festivaler og begivenheder, der finder sted i Düsseldorf hele året. Dens julemarked er et fantastisk sted at prøve bratwurst og limhøne. Det er Carneval er ikke en helligdag, men mange spillesteder behandler det som sådan, og mandagsparaden er et must se. April maraton er utrolig populær blandt deltagere og tilskuere.

Visa

Tyskland er inden for det europæiske Schengen-visumområde. Hvis du rejser uden for Europa, skal du kontrollere, om du har brug for Schengen-visum.

Penge

Tyskland er medlem af euroområdet. Pengeautomater er bredt tilgængelige. Du kan blive bedt om foto-id, hvis du betaler med et kredit- eller betalingskort i en butik.

Deltag i Travel Gay Nyhedsbrev

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt mødested eller har en forretning lukket? Eller har noget ændret sig, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.