Homoseksuelle Maldiverne

Homoseksuelle Maldiverne

Verdenskendte hvide sandstrande og rigeligt havliv tiltrækker turister fra hele verden. På trods af at det er ulovligt at være homoseksuel på Maldiverne, er der masser af topbedømte resorts, der byder homoseksuelle rejsende velkommen.

Om Maldiverne

Maldiverne

Gay Maldives - Travel Gay Guide

Læs mere.

At booke en tur til Maldiverne kan være problematisk som et homoseksuelt eller lesbisk par. Det er ulovligt at være HBT på Maldiverne, og vi anbefaler derfor at udvise en vis forsigtighed, når du bestiller en rejse. Vi har forberedt en Guide til homoseksuelle Maldiverne hvilket giver dig masser af nyttige oplysninger, men vi vil også foreslå at booke din rejse hos vores søsterselskab OutOfOffice.com som er eksperter i sikker rejse til Maldiverne.

Du kan kontakte dem direkte på + 44 (0) 20 7157 1570 eller fra USA på 1-888-489-8383 eller spørg direkte til dem om deres Homoseksuelle Maldiverne side. Se også deres praktiske informationsvideo om Maldiverne nedenfor.

Populære hoteller i Maldiverne

Nyheder og funktioner Flere funktioner

Maldiverne ture

Gennemse et udvalg af ture i Maldiverne fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

Fremhævede spillesteder Tilføj dit sted

Maldiverne Destinationsguide

Vi forstår, at nogle mennesker er bange for at rejse til Maldiverne, især med deres strenge love. Vi er her for at forsikre dig om, at du sikkert kan rejse til landet på trods af at det er ulovligt at være homoseksuel.

Søfly i Maldiverne

For at nå de fleste resorts på Maldiverne skal du tage en vandfly eller speedbåd fra den største internationale lufthavn i Male til din ø. Det er bestemt en oplevelse i sig selv, som vores video forklarer.