Homoseksuelle Dublin

Homoseksuelle Dublin

Dublin, hovedstad i og port til den smukke ø Irland. En by med historie, kultur og venlige mennesker.

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Dublin

Om Dublin

Dublin, der er fejret for sin rige historie og varme gæstfrihed, kan også prale af en levende LGBTQ+-scene, hvilket gør det til en indbydende destination for homoseksuelle rejsende. Byen er fyldt med LGBTQIA+-venlige spillesteder, især i områder som Temple Bar og Capel Street, kendt for deres livlige natteliv og kulturelle liv.

Byens førende LGBTQ+ natteliv, The George, er kendt for sin energiske atmosfære og regelmæssige dragshows. For en roligere aften finder du masser af hyggelige pubber, der tilbyder en hyggelig stemning med håndværksøl og spiritus. 

Dublin er også vært for en række LGBTQ+-begivenheder i løbet af året, hvor højdepunktet er Dublin Pride. Denne årlige festival byder på en parade, der hylder mangfoldighed og fællesskab, sammen med forskellige kulturelle aktiviteter som GAZE International LGBTQ+ Film Festival, som viser queer-biografer fra hele verden.

For dem, der er interesseret i historiske og kulturelle aktiviteter, tilbyder National Gallery of Ireland og St. Stephen's Green indbydende rum til at nyde kunst og natur. Byens inkluderende atmosfære er også tydelig i dens støtte til LGBTQ+-rettigheder, med juridisk beskyttelse og lige ægteskabsrettigheder, der øger dens appel som en homovenlig destination 

Gay Dublin - Travel Gay Guide

Nyheder og funktioner

  • Dublin Pride, Irland

    Dublin Pride 2024: parade route, block party & more

    Se detaljer

    Lør, juni 29

Dublin ture

Gennemse et udvalg af ture i Dublin fra vores partnere med gratis afbestilling 24 timer før din tur starter.

bedste oplevelser in Dublin til din rejseFå din guide