Gay Indien

Gay Indien

Utroligt Indien - hjemsted for en milliard mennesker, forskellig geografi, unik kultur og obskur LGBT-scene.

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Bog A Travel Gay Godkendt hotel

Indien

Om os Indien

Mens Indiens højesteret for nylig afviste andragender om at legalisere ægteskab af samme køn, er landet langsomt ved at blive mere accepterende af LGBTQ-identiteter. Selvom offentlige holdninger stadig har en vej at gå, kan levende homoseksuelle samfund findes i større byer som Mumbai, Delhi, Bangalore og Kolkata. Gay natteliv blomstrer, fra klubber til krydstogtsteder.

På trods af det juridiske tilbageslag forbliver LGBTQ-aktivister håbefulde for større rettigheder og synlighed i fremtiden. Indtil videre fortsætter Indiens homoseksuelle scene med at vinde accept, især i storbyområder. Oplev den imødekommende ånd fra LGBTQ-grupper og støttende allierede, når du besøger landets kosmopolitiske byer.

Milepæle for Indiens LGBTQ+-rettigheder

Section 377 kan have genkriminaliseret homosex, men Indiens LGBTQ+-samfund fortsætter med at gøre fremskridt. I 1996 blev "Fire" den første indiske film om homoseksualitet. I 2009 afholdt Delhi og Bangalore deres første pride-parader. Og i 2014 så Indien sin første transkønnede borgmester valgt i Raigarh. Bollywood omfavner også queer-historier, fra "Shubh Mangal Zyada Saavdhan" til roste serier som "Made in Heaven". På trods af forhindringer fortsætter Indiens aktivister og allierede med at fremme LGBTQ+-ligestilling.

Populære hoteller i Indien

Nyheder og funktioner

Bog A Travel Gay Godkendt hotel