Gay Indien

Gay Indien

Utroligt Indien - hjemsted for en milliard mennesker, forskellig geografi, unik kultur og obskur LGBT-scene.

Hvad sker der i dag

Hvad sker der i morgen

Indien

Om Indien

Mens Indiens højesteret for nylig afviste andragender om at legalisere ægteskab af samme køn, er landet langsomt ved at blive mere accepterende af LGBTQ-identiteter. Selvom offentlige holdninger stadig har en vej at gå, kan levende homoseksuelle samfund findes i større byer som Mumbai, Delhi, Bangalore og Kolkata. Gay natteliv blomstrer, fra klubber til krydstogtsteder.

På trods af det juridiske tilbageslag forbliver LGBTQ-aktivister håbefulde for større rettigheder og synlighed i fremtiden. Indtil videre fortsætter Indiens homoseksuelle scene med at vinde accept, især i storbyområder. Oplev den imødekommende ånd fra LGBTQ-grupper og støttende allierede, når du besøger landets kosmopolitiske byer.

Milepæle for Indiens LGBTQ+-rettigheder

Section 377 kan have genkriminaliseret homosex, men Indiens LGBTQ+-samfund fortsætter med at gøre fremskridt. I 1996 blev "Fire" den første indiske film om homoseksualitet. I 2009 afholdt Delhi og Bangalore deres første pride-parader. Og i 2014 så Indien sin første transkønnede borgmester valgt i Raigarh. Bollywood omfavner også queer-historier, fra "Shubh Mangal Zyada Saavdhan" til roste serier som "Made in Heaven". På trods af forhindringer fortsætter Indiens aktivister og allierede med at fremme LGBTQ+-ligestilling.

Populære hoteller i Indien

Nyheder og funktioner