Gay Amsterdam

Gay Amsterdam

Udforsk homoseksuelle Amsterdam med vores guide til de bedste homoseksuelle barer, klubber, saunaer, krydstogtklubber, butikker, fantastiske hoteller og meget mere.

Om Amsterdam

Gay Amsterdam - Travel Gay Guide

Læs mere.

Amsterdam kan prale med en af ​​Europas mest levende, livlige og inkluderende homoseksuelle scener. Hovedstaden i Holland har været en bastion af LGBT + -kulturen i århundreder og har set sit samfund overleve og blomstre i lyset af politisk og social modgang. I dag har Amsterdam nogle af de bedste homoseksuelle klubber, barer og hoteller i verden, der tilbyder homoseksuelle rejsende et virkelig unikt og spændende besøg.

Amsterdam, der er kendt som “Nordens Venedig” på grund af sine karakteristiske kanaler og smalle broer, er en af ​​de mest charmerende og også spændende byer i verden og tilbyder noget for alles smag. Byen er også rig på kultur og kunst med en udstrækning af gallerier, museer og udstillingsrum, der viser den fineste kunst fra Holland og videre. De vigtigste attraktioner inkluderer Anne Franks hus, Van Gogh-museet og Sexmuseet.

Populære Amsterdam-hoteller

Nyheder og funktioner Flere funktioner

Amsterdam ture

Gennemse et udvalg af ture i Amsterdam fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

Amsterdam begivenheder Se altTilføj en begivenhed

Homoseksuelle fester og begivenheder i Amsterdam i dag Se alt

Fremhævede spillesteder Tilføj dit sted