Homoseksuelle Istanbul

Homoseksuelle Istanbul

Istanbul, Tyrkiets største og mest populære by, tilbyder en fascinerende historie, smuk sightseeing og blomstrende homoseksuelt natteliv.

 

Om Istanbul

Istanbul

Gay Istanbul - Travel Gay Guide

Læs mere.

Istanbul er Europas "kulturelle hovedstad" og med sin rige historie, utallige steder religiøs betydning og gammel arkitektur er det ingen overraskelse. Byen fungerer som broen mellem Europa og Asien og er som sådan blevet stærkt indhyllet af begge kontinenter. Istanbul har også en voksende homoseksuel scene med et antal homoseksuelle barer og homoseksuelle klubber, der befolker dets homoseksuelle distrikter. Byen har haft en årlig stolthedemonstration siden 2003, som har tendens til at forekomme i juni eller juli og tiltrækker store skarer af LGBT + -personer og allierede.

Det største homoseksuelle distrikt i Istanbul er Taksim, hvor homoseksuelle rejsende vil finde mange spillesteder skræddersyet til homoseksuelle besøgende. Beyoglu er et andet homoseksuelt distrikt i byen og er kendt for at være et knudepunkt for kreativitet og kunst, hvor mange af beboerne er trendy, unge fagfolk. I disse homoseksuelle distrikter skal rejsende føle sig helt rolige og komfortable.

Populære Istanbul-hoteller

Homoseksuelle grupperejser

Nyheder og funktioner Flere funktioner

Istanbul-ture

Gennemse et udvalg af ture i Istanbul fra vores partnere med gratis aflysning 24 timer før din tur starter.

Fremhævede spillesteder Tilføj dit sted