At komme rundt i Singapore

At komme rundt i Singapore

Singapore er et meget tilgængeligt og let at navigere. Uanset om du skal til Orchard Road for at shoppe eller de homoseksuelle klubber i Tanjong Pagar, gør det godt forbundne offentlige transportsystem det til en leg at komme rundt.

MRT

Singapores MRT-jernbanenet (Mass Rapid Transport) er normalt den hurtigste og mest bekvemme måde at komme rundt i Singapore på. Dette moderne jernbanenet har 152 km spor og 108 stationer og kører mellem 05:30 og 01:30 syv dage om ugen. Tog kører hvert 1-2 minut i spidsbelastningstider.

Du kan købe en engangs-rejsebillet, turistkoncessionskort eller et gemt værdikort (lokalt kendt som ez-link-kort) fra TransitLink-billetkontoret på stationer. Hent rutekortet her.

Hvis du er på vej til den største homoseksuelle scene i Singapore, skal du gå af ved Tanjong Pagar Station.

Taxa

Taxaer er let tilgængelige og alle bruger et taxameter. Hvis du støder på en taxachauffør, der beder om et fast gebyr, skal du komme ud af taxien og markere for en anden. Du kan bestille en taxa via telefon. Klik her for en liste over taxatelefonkontakter (reservationsgebyrer gælder).

Bus

Singapore har et omfattende busnetværk, og de fleste chauffører taler engelsk. Takket være det varme og fugtige vejr har alle busser aircondition, så du får en behagelig rejse.

Du kan bruge kontanter eller ez-link-kort til at betale din billetpris. Priserne spænder fra SGD $ 0.80 til SGD $ 3.50. Slip det nøjagtige beløb i billetfeltet (ingen ændring gives) eller tryk på dit ez-link-kort, når du går ombord. Husk at trykke på dit kort igen, når du går af land, ellers vil du blive opkrævet den maksimale billetpris for busrejser. Klik her for busruter i Singapore. 

 

At komme til og fra Changi lufthavn

- Den billigste mulighed fra lufthavnen til byen er at tage busforbindelse 36 fra kælderbusserne i terminal 1, 2 og 3.

- MRT kører fra Terminal 3 til byen.

- Taxaer er let tilgængelige fra taxaholdepladserne ved ankomstniveauet i hver terminal.

 

At komme til og fra Sentosa Island

Der er tre måder at komme til Sentosa fra fastlandet Singapore (ekskl. Taxa).

- Tag svævebanen (fra enten Mount Faber eller Harbourfront) og nyd en luftudsigt over øen.

- Gå til øen via Sentosa Broadwalk from VivoCity Shopping Mall's havnefront.

- Tag Sentosa Express på niveau 3 i VivoCity Shopping Mall. 

 

 

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.