Osaka Gay Cruise Clubs

Osaka Gay Cruise Clubs

Osaka har en relativt lille bøsse-cruise-klubscene. Adgangsbegrænsninger gælder. Disse spillesteder har tendens til at blive travle ved særlige lejligheder.

Homoseksuelle saunaer i Osaka er anført på en separat side.

Gay cruise club i Osaka, der er målrettet mod korthårede, skæggede, atletiske og muskuløse fyre i 20'erne og 30'erne. Private hytter til rådighed.

Ledelsen fortæller os, at mænd med ”langt hår, slank eller buttet skikkelse og umenneskelig måde” ikke får adgang. Åben kl.

Tag metroen Midosuji til Nakatsu Station (udgang 2). Gå mod trafiklysene, drej til højre lige før 7-Eleven og tag den første venstre. Klubben er det andet rækkehus til venstre for dig. Intet tegn foran; skal du bare åbne skydedøren foran receptionen.

nærmeste station: Nakatsu Station (udgang 2)

Funktionalitet

butik, afslappende hytter, mørkt rum

Opdateret: 07. september 2022

1 Chome-11-28 Nakatsu, Kita-ku, Osaka

Ugedag: 4 - 5
Weekend: 4 - 5

2.6
Publikums vurdering

Fra 15 stemmer Stem

Lille, lokal homoseksuel krydstogtklub i hjertet af Doyama homoseksuelle distrikt. Rummet er meget begrænset, men ret rent med en brusebad. Bliver travlt efter kl. 10 med yngre publikum.

Gå ind i den lille gyde ved siden af ​​bygningen hvor K's Hills ligger [Nakadori Bldg, 16-12 Doyama]; i slutningen, gå op ad trappen til øverste etage.

Funktionalitet

afslappende hytter, mørkt rum

Opdateret: 07. september 2022

16-12 Doyama, Kita, Osaka

Ugedag: 4 - 5
Weekend: 4 - 5

2.3
Publikums vurdering

Fra 15 stemmer Stem

Et cruising rum for homoseksuelle mænd i Osaka. GEOFRONT har et bibliotek med homoseksuelle magasiner, tegneserier og internetcafé. Tiltrækker mest lokale japanske fyre. Gratis WiFi til rådighed.

Gebyr for dækning med en gratis drink er ¥ 1500, ¥ 1000 efter kl. 10, ¥ 500 efter kl. 11.

Funktionalitet

musik, internetadgang, butik

Opdateret: 07. september 2022

B1 Kirishima Leisure Bldg 8-18, Kita, Osaka

Ugedag: 1 - 12
Weekend: 4 - 5

3.3
Publikums vurdering

Fra 61 stemmer Stem

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.