Bali · Gaystrande

Bali · Gaystrande

Balis homoseksuelle-populære strand er Batu Belig-stranden, der ligger nord for den originale Callego-strand.

I mange år var det store skyggefulde område nær Callego café faktisk kendt som Balis 'homoseksuelle strand'. Desværre var det blevet lukket for at give plads til en hoteludvikling ved stranden.

Beliggende på den sydlige del af Bali, mellem Canggu og Berewa, tæt på Seminyak. Batu Belig Beach var hjemsted for en lille homoseksuel-populær café, hvor de fleste myndigheder fik fjernet det meste af sin infrastruktur.

I dag er der borde, stole, liggestole, og der serveres stadig mad og drikkevarer her. Det homoseksuelle-populære strandområde er tæt på W Bali hotel og ca. 20 meter fra Grand Balisani Suites resort.

Den nemmeste måde at komme her er via Jalan Batu Belig.

Funktionalitet

cafe, strand

Opdateret: 23. marts 2022

off Jalan Petitenget, Bali


3.8
Publikums vurdering

Fra 23 stemmer Stem

Placeret tæt på forsiden af Hotel Kumala Pantai, plejede Double Six Beach-området at være et populært sted blandt homoseksuelle solbadere, især efter at solen gik ned.

I dag er sektionen 'homoseksuel strand' og regnbueflagget væk. De nye beboere er lige. Her på Double Six Beach kan man imidlertid leje stole og parasoller og kolde drikke til rådighed.

Funktionalitet

strand

Opdateret: 23. marts 2022

Kuta, Seminyak, Bali


4.0
Publikums vurdering

Fra 24 stemmer Stem

Har vi noget galt?

Mangler vi et nyt sted eller har en virksomhed lukket? Eller er der ændret noget, og vi har endnu ikke opdateret vores sider? Brug denne formular til at give os besked. Vi værdsætter virkelig din feedback.